Reisblogs Zuid-Afrika

Hier vind je al mijn blogs over Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is echt een geweldig land om in te reizen! Het diverse land heeft voor ieder wat wils, prachtige natuur, mooi wildlife, heerlijk eten, bruisende steden en een geschiedenis die heftig is maar zeker de moeite waard om beter te leren kennen! Daarnaast is het reizen makkelijk en prima te doen op een wat kleiner budget.

Na grote gedeeltes van Oost-Afrika (Kenia, Oeganda, Rwanda en Madagaskar) te hebben gezien, waren we toch wel heel benieuwd ook naar het zuiden. En dat was een flinke verrassing! We hadden verwacht dat het best op elkaar zou lijken, maar Zuid-Afrika is totaal anders dan het oostelijke deel van Afrika.

Op deze pagina vind je al onze Zuid-Afrika blogs. Zo vertellen we je alles over Kaapstad, lees je meer over Wilderness, onze favoriete locaties van de Garden Route en geven we heel veel wijntips voor de zuidelijke wijnregio in Zuid-Afrika. Veel leesplezier!

Kaart van Kaapstad met highlights

Hieronder vind je een kaart van Kaapstad met alle highlights.

Highlights of Cape Town Map South Africa

Al onze Zuid-Afrika blogs

Op deze pagina vind je al onze Zuid-Afrika blogs. Scroll naar beneden om ze allemaal te lezen of bekijk de meest populaire blogs hier:

Feiten over reizen door Zuid-Afrika

Beste periode: November tot en met maart
Hoeveel dagen heb je nodig voor Zuid-Afrika: 
2-6 weken
Hotels: lees hier onze Zuid-Afrika hotel gids!

Vliegtickets: klik hier voor de meest actuele vliegticket deals naar Zuid-Afrika.
Auto huren: via Sunny Cars  

 

Alle blogs over Zuid-Afrika

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites