De leukste (kerst)cadeau’s voor iemand die gek is op reizen!

De Sint is nét het land uit en het is alweer bijna kerstmis. December is een ontzettend gezellige maand vol met feestjes en gezellige avonden. En laten we niet vergeten alle dobbelspellen, surprises of kerstcadeautjes. Ben jij gek op reizen maar weet jij niet wat je op je verlanglijstje moet zetten? Of heb jij het lootje van een echte reisgek getrokken? Dan vind je in deze blog* inspiratie voor de mooiste reiscadeaus voor onder de kerstboom. Met de volgende cadeau’s maak jij iemand die gek is op reizen, helemaal gelukkig!


Het beste cadeau voor iemand die op zoek is naar reisinspiratie:

Koffietafelboek van Lonely Planet 

ultieme-reislijst-lonely-planet

Te koop o.a. bij bol.com vanaf €29,95

Dit prachtige boek van Lonely Planet, staat vol met de mooiste foto’s van toffe bestemmingen. Wij hebben dit boek zelf ooit gekregen en bladeren hier heel geregeld in om een mooie nieuwe bestemming uit te zoeken. Houd je van fotografie? Dan is dit boek ook echt iets voor jou! De foto’s zijn inspirerend en laten je de mooiste plekken zien die je echt wil vastleggen!

Heb je met een kookfreak te maken? Dan is het Ultieme Culi-bestemmingen koffietafel boek van Lonely Planet ook leuk. Nog meer reis en fotografie inspiratie vind je in de boeken Beautiful World en Wild World van Lonely Planet.


Het beste cadeau voor de georganiseerde reiziger:

Packingcubes

Ja, dit klinkt super duf, maar ik zweer bij deze packingcubes! Je kunt zoveel meer en beter inpakken wanneer je een packing cube gebruikt. Daarbij blijven je kleren veel schoner en zitten er minder kreukels in. Ik heb deze drie packingcubes gekocht bij Decathlon en hierin zitten al mijn kleren tijdens het reizen. Óok toen we vier maanden door verschillende klimaten reisden. Past gewoon!

Ben je benieuwd wat ik nog meer bij me had tijdens onze wereldreis van vier maanden? Hier vind je mijn paklijst!

Te koop o.a. bij Decathlon vanaf €9,99. Klik hier voor meer informatie.


Het beste cadeau voor de reiziger die houdt van lezen:

Een e-reader vol met boeken!

kobo clara

Op reis vind ik niets ontspannender dan lekker lezen! Terwijl we uren in de bus zitten, op het strand liggen of op een regenachtige dag in de campervan. Omdat we zo licht mogelijk proberen te reizen, kunnen we niet veel boeken meenemen. Heel blij ben ik dan ook met de Kobo Clara e-reader die ik uitpakte op sinterklaasavond! Want ook al weegt hij nog geen 200 gram, er passen makkelijk 6000 boeken op. Meer dan genoeg leesmateriaal dus! Ook heel handig van dit model is dat het achtergrondlicht heeft, dus ook op een slaapzaal kan ik rustig lezen zonder met een lamp andere mensen wakker te maken.

Te koop o.a. bij Bol.com vanaf €129,99. Klik hier voor meer informatie.


Het beste cadeau voor de reiziger die gek is op spelletjes:

Uno!

uno

Avond aan avond spelen wij op reis met nieuwe en oude vrienden het beste kaartspel ooit: Uno! Tijdens uren wachten op een vlucht, op het strand, of ‘s avonds in je hostel met een biertje erbij is een spelletje echt onmisbaar. Dit kaartspel is over de hele wereld bekend en daardoor perfect om te spelen met mensen die je leert kennen tijdens het reizen. Het is niet groot en past dus prima in je rugzak. Je kunt het met z’n tweeën spelen, maar ik kan me ook een avond herinneren op een piepklein eiland in de Caribische zee, waar we dit spel met ruim elf mensen speelden.

Te koop o.a. bij Bol.com vanaf €9,99. Klik hier voor meer informatie.


Het beste cadeau voor de reiziger die alles bewaard:

Wereldkaart van kurk

worldmap cork

Deze wereldkaart hangt bij ons aan de muur, een top cadeautje van Simone en Daan (broer van Ries). Het herinnert ons elke dag aan de mooie plekken waar we geweest zijn. Maar nog leuker, de landen waar we naar toe gaan, geven we aan met een punaise, zodat we ons daarop kunnen verheugen. Misschien vind jij het leuk om foto’s, bonnetjes en kaartjes met herinneringen erop te prikken, of met een touwtje je route uit te stippelen. Top cadeau dus om de ontvanger aan zijn vorige of volgende reis te laten denken.

Te koop o.a. bij Fonq vanaf €33,20. Klik hier voor meer informatie.


Like this blog? Pin it!

christmas gifts


* Deze blog is niet gesponsord. In de tekst staan wel affiliated links. Wil je meer weten hoe en waarom ik met affiliated links werk? Neem dan hier een kijkje!

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites