Reizen door Turkije

Hier vind je al mijn reisblogs over Turkije

Van de bruisende kosmopol die Istanbul heet tot aan de eindeloze valleien en rotssculputren in Cappadocië. De stranden van Antalya, de luchtballonen van Cappadocië en de prachtige moskeeën van Istanbul, wauw wat is Turkije mooi. Om heel eerlijk te zeggen had ik (net als heel veel andere mensen) toch een bepaald beeld van Turkije (denk all inclusief resorts). Maar van dat beeld ben ik helemaal teruggekomen, Turkije is zóveel meer!

De natuur is prachtig en perfect om in te hiken! Ik ken weinig landen waar de lokale bevolking zo gastvrij, behulpzaam en aardig is. Daarnaast ben ik helemaal weg van het Turkse eten! Mezze, claypot (eten dat bereidt wordt in een aardewerken pot die bij opdienen opengebroken wordt), kebab (vegetarisch), gözleme (gevuld plat brood), simit (bagels) en natuurlijk baklava. Zelfs als vegetarier is er altijd keuze genoeg! Verder heb ik me verbaasd over hoe goed je Turkije op een budget kunt doen. Lees dus ook zeker de budgetblog die hieronder staat. Wist je trouwens dat je ook heel goed kan skiën in Turkije? Je hebt behoorlijke hoge bergen in Turkije!

Ik schreef een aantal blogs over Turkije. Blogs met praktische tips en informatie, maar ook diary blogs over onze tijd hier. Je vindt ze allemaal op deze pagina. Heb je een vraag, laat het me dan zeker even weten!

Kaart van Turkije met highlights en hoogtepunten!

Hieronder vind je een kaart van Turkije met de hoogtepunten en bestemmingen van het land!

Kaart van Turkije

Onze route door Turkije was als volgt:
Istanbul – Cappadocia – Antalya – Istanbul

Map of Turkey Top attractions and sights

Al onze blogs over Turkije

Op deze pagina vind je al onze blogs over Turkije. Scroll naar onder om ze allemaal te zien of kijk hier voor de populairste blogs!

Feiten over onze reis in Turkije

Periode: Oktober
Hoe lang: 
twee weken
Hotels: coming soon!

Vliegtickets: klik hier voor de meest actuele vliegdeals naar Turkije.
Locaties: Istanbul, Cappadocië (Göreme), Antalya 

 

Hieronder vind je al mijn blogs over Turkije

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites