Schotland

Hier vind je al mijn blogs over Schotland 

Met zijn ruige bergen, uitgestrekte heidevelden en prachtige kliffen is Schotland een van de mooiste plekken van Europa. De prachtige steden Glasgow en Edinburgh doen denken aan Londen, maar zijn vele malen rustiger en kleiner. Perfect dus voor een weekendje weg. Ook de rijke cultuur en geschiedenis van de Highlands en Clans vind ik zeer interessant. Een bezoekje aan Culloden is dus ook echt een must. Schotland heeft mijn hart gestolen, niet zo vreemd dus dat we in nog geen half jaar deze prachtige regio twee keer bezochten.

Over Schotland schreef ik behoorlijk wat blogs. Blogs met praktische tips en informatie, maar ook diary blogs over onze tijd hier. Al deze blogs vind je op deze pagina. Heb je een vraag, laat het me dan zeker even weten!

De ultieme route voor een rondreis door de highlands van Schotland!

Hieronder vind je de ultieme route voor een road trip van twee weken door de highlands van Schotland. Deze routes voor een rondreis per auto maar kan deels ook per trein gedaan worden.

De rondreis van twee weken door Schotland en zijn hooglanden is als volgt :
Edinburgh – Cairngorms – Inverness – Fort Rose – Loch Ness- Wester Ross Coastal Route – Isle of Skye – Fort William – Glencoe- Ben Arthur- Glasgow – Edinburgh

Map of Scotland top attractions and highlights

Al onze blogs over Schotland

We schreven behoorlijk wat blogs over Schotland. Scroll naar onder om ze allemaal te zien of kijk hier voor de populairste blogs!

Feiten over onze reis door Schotland

Periode: december en april
Gezelschap:
Ries en Charlotte
Fijnste hotels:
 klik hier voor onze Schotland hotelgids! 

Vliegtickets: klik hier voor de meest actuele vliegdeals naar Schotland!
Ferry naar Newcastle : Klik hier om boottickets te boeken voor de ferry van IJmuiden naar New Castle. Vanaf hier kun je de bus/trein naar Edinburgh nemen.
Reisduur:
 3 dagen en 2 weken 

 

Mega budgettip: boek net als wij last-minute een campervan bij Spaceships en krijg 10% korting op je auto! Klik hier voor meer informatie!

Hieronder vind je al mijn blogs over Schotland

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites