Nepal

Hier vind je al mijn blogs over Nepal

Nepal: een van de mooiste landen van Azië! Wat een prachtig volk, mooie natuur en geweldige bergen! Wij reisden op ons gemak voor een kleine maand door Nepal. Onderweg bezochten we het drukke Kathmandu, hippe Pokhara en charmante Bandipur. Ook liepen we een twaalf-daagse trektocht waarbij we de hoogste bewandelbare bergpas ter wereld overstaken. Met ruim 5416 meter hoog, de hoogste plek ter wereld die we ooit bezocht hebben!

Ben jij een reis naar Nepal aan het plannen? Hieronder vind je een hoop blogs met actuele reisinformatie over dit prachtige land. Al deze blogs zijn gevulde met persoonlijke ervaringen! Blogs met praktische tips en informatie, maar ook diary blogs over onze tijd hier. Heb je een vraag, laat het me dan zeker even weten!

De ultieme route voor een reis door Nepal

Hieronder vind je de ultieme Nepal route!

De route door Nepal is als volgt :
KathmanduBandipurPokhara Annapurna CircuitPokhara – Chitwan – Kathmandu

Nepal itinerary travel guide Nepal

Al onze blogs over Nepal

We schreven behoorlijk wat blogs over Nepal. Scroll naar onder om ze allemaal te zien of kijk hier voor de populairste blogs!

Feiten over onze reis door Nepal

Periode: half oktober tot half november
Gezelschap:
Ries en Charlotte
Beste hotels:
 klik hier voor de leukste hotels in Nepal 

Locaties: Kathmandu, Pokhara, Annapurna Circuit, Bandipur, Phatan
Vliegtickets: Klik hier
voor de meest recente vliegdeals naar Nepal!
Reisduur:
29 dagen 

 

Helpen aan de opbouw van Nepal: Stichting Topaspiraties

Niet alleen is Nepal een prachtig land, het is helaas ook hard getroffen door de verwoestende aardbeving van van 2015 en de gevolgen qua toerisme van de corona pandemie. Via Stichting Topaspiraties met bergklimmer Katja Staartjes als boegbeeld, kun je helpen aan de heropbouw van Nepal. Lees hier meer over Stichting Topaspiraties.

Hieronder vind je al mijn blogs over Nepal

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites