Japan

Hier vind je al mijn Japan blogs

Japan! Het land van de sushi, de Tori en het sumoworstelen! Maar voor ons staat Japan ook voor ontzettend lieve mensen, heel veel hiken en het indrukwekkende én mooie Hiroshima. We maakten per trein een reis van 20 dagen door Japan, waarbij we van het bruisende Tokyo naar de studentenstad Fukuoka reisden en weer terug omhoog. Binnenkort* reizen we naar het noorden van Japan, maken we een roadtrip door Hokkaido en proberen we hopelijk ook te skiën in Japan! 

Ik schreef een hoop blogs over Japan, zowel blogs met praktische informatie als blogs over onze belevenissen. Al deze blogs over Japan vind je op deze pagina. Heb je een vraag, laat het me dan weten!

De ultieme route voor een reis door Japan

Hieronder vind je de ultieme drie-weekse route voor Japan! Deze route kun je uitbreiden tot een zes weekse route voor Japan door Hokkaido én Okinawa te bezoeken.

De 3 weken route door Japan is als volgt :
TokyoJapanse AlpenKyotoFukuokaHiroshimaWakayama – Osaka

Itinerary Japan Travel guide Hotel Guide Japan

Al onze blogs over Japan

We schreven behoorlijk wat blogs over Japan. Scroll naar onder om ze allemaal te zien of kijk hier voor de populairste blogs!

Feiten over reizen door Japan

Beste periode: Hele jaar
Reisduur:
1 week tot 6 weken
Fijnste hotels:
 klik hier voor de ultieme hotelgids voor Japan!  

Vliegtickets: klik hier voor de meest actuele vliegdeals naar Japan!
Auto huren: huur je auto in Japan via Sunny Cars. 

Hieronder vind je al mijn blogs over Japan

* Helaas gooide het coronavirus roet in het eten en hebben we onze twee weken rondreizen door het noorden van Japan moeten cancelen. Hopelijk kunnen we dit snel inhalen en lees je daar hier binnenkort nieuwe blogs over!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites