Hotelgidsen: al onze hotelgidsen met de beste accommodaties per land!

Ben jij je volgende reis aan het voorbereiden? Wat heerlijk! Dan is het nu tijd om je accommodaties te gaan boeken. Op deze pagina vind je al onze hotelgidsen per land. Elke hotelgids bevat hotels voor de belangrijkste bestemmingen in het betreffende land. En voor elke bestemming hebben we een budget optie (hostel, basic guesthouse of goedkoop hotel). In het midden van elk ritje vind je een luxere optie. Vaak is dit een hotel met (soms) zwembad en lekker ontbijt. En tenslotte vind je voor elke bestemming een luxe optie. Dit zijn prachtige hotels waar je heerlijk in de watten wordt gelegd. Perfect voor wanneer je in stijl reist!


Handige sites om accommodaties te vinden en te boeken!

Hieronder vind je de verschillende sites die wij gebruiken om accommodaties, hotels, hostels te zoeken en te boeken. Klik op de betreffende naam en je gaat direct naar de website!

Booking: hotels over de hele wereld

Deze is favoriet. Vaak lage prijzen, veel keus en ook vaak de optie om kort van te voren te annuleren. Het is ook mogelijk om hier appartementen te boeken. Dit hebben we bijvoorbeeld in Bologna gedaan, en dat beviel geweldig! Boek je veel met Booking, dan word je Genius member: speciale aanbiedingen en 10% korting op geselecteerde accommodaties. Niet verkeerd! Klik hier om direct naar Booking.com te gaan en fijne hotels uit te zoeken voor tijdens je wereldreis!

Agoda: fijne accommodaties in Zuidoost-Azië

Agoda gebruiken we vaak in Zuidoost-Azië. Daar is Agoda vaak net wat goedkoper of heeft meer goedkope opties. Let op: Boekingen via Agoda zijn niet altijd goed annuleerbaar. Klik hier om direct naar Agoda te gaan en fijne accommodaties voor je wereldreis te zoeken!

Airbnb: voor appartementen!

Airbnb is zo fijn! Voor een mooi prijsje kan je in een heerlijk appartement midden in de stad zitten. Elke dag in een hotel slapen is niet altijd fijn, juist dat beetje meer ruimte, of een eigen keuken zodat je zelf kan koken is top. En soms een kamer huren in het apparartement van locals kan ook heel gezellig zijn.

Hostelworld: de perfecte plek om hostels te vinden!

Website met veel goede hostels. Dit is vooral voordelig als je in je eentje of met een vriend/vriendin reist en het prima vindt om op een dorm te slapen. Klik hier om direct naar Hostelworld te gaan en een fijn hostel uit te zoeken voor jouw wereldreis!

Couchsurfing: gratis slapen!

Nog nooit gedaan, maar wie weet.. ooit? Bij Couchsurfing blijf je gratis bij een local slapen. Klik hier om direct naar de site van couchsurfing te gaan en fijne slaapplekken te vinden voor tijdens te wereldreis!


Lees in dit blog precies hoe wij onze hotels uitzoeken!


 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites