Reisblogs Corsica

Hier vind je al mijn blogs over Corsica

Corsica: de plek waar wij onze huwelijksreis doorbrachten! Van tevoren hadden we nooit kunnen bedenken hoe mooi en divers dit eiland is! We waren dan ook zeer positief verrast! Het eiland ligt een stuk ten zuiden van Zuid-Frankrijk, en kan tot ver in oktober nog prachtig zomerweer hebben. Het heeft zijn eigen cultuur én keuken. Een soort regeling tussen Frans en Italiaans! En daarnaast staat Corsica bekend om de prachtige (en hoge) bergen. Wist je dat je hier zelfs kunt skiën?

Roadtrippen door Corsica

Het eiland Corsica is de perfecte locatie voor een roadtrip! Verkijk je er niet op: je rijdt het niet in enkele dagen rond. Maar de grote diversiteit van het eiland, maken de soms onherbergzaamheid van Corsica meer dan goed! De ultieme rondreis in Corsica doe je in ongeveer 2 weken. Zo zie je alle highlights van het eiland, zonder echt te moeten haasten. Maak je een roadtrip door Corsica? Overweeg dan gewoon je eigen auto mee te nemen. Hiervoor reis je eerst naar Zuid-Frankrijk (Nice, Marseille of Toulon) en neem de autoferry. Zo heb je meteen vervoer op Corsica, want zonder auto kom je hier niet ver. Een auto huren raden we je aan te doen via Sunny Cars.

Kaart van Corsica met highlights en hoogtepunten!

Hieronder vind je een kaart van Corsica met de hoogtepunten en bestemmingen van het land!

Kaart van Corsica

Map of Corsica highlights of Corsica France

Al onze blogs over Corsica

Op deze pagina vind je al onze blogs over Corsica. Scroll naar onder om ze allemaal te zien of kijk hier voor de populairste blogs!

Feiten over onze reis door Corsica

Periode: voorjaar of najaar (in het hoogseizoen (de zomer) is het erg druk in Corsica! 
Hoeveel tijd trek je uit voor Corsica: 
1-3 weken

Vliegtickets: hier vind je goedkope vliegtickets naar Corsica
Hotels: hotelgids Corsica
Locaties: Bastia, Porto-Vecchio & Bonifacio 

 

Wij gingen op huwelijksreis door Corsica! Lees op deze pagina al onze blogs over onze Franse bruiloft

Alle blogs over Corsica

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites