De Filipijnen

Hier vind je al mijn Filipijnen blogs!

De Filipijnen! Een land dat voornamelijk uit honderden, dan wel niet duizenden eilandjes bestaat! Tropische eilandjes met vrolijke mensen, heerlijk fruit en prachtige, veelzijdige natuur. Wij bezochten voornamelijk het eiland Palawan, waar we onder andere leerden duiken, een meerdaagse zeiltrip maakten en watervallen ontdekten. Ooit gaan we absoluut terug naar de Filipijnen om meer van dit prachtige land te ontdekken.

Over de Filipijnen schreef ik een hoop blogs. Blogs met praktische tips over Palawan en informatie, maar ook diary blogs over onze tijd backpacken op Palawan. Al deze blogs vind je op deze pagina. Heb je een vraag, laat het me dan zeker even weten!

Onze rondreis door het eiland Palawan in de Filipijnen!

Hieronder vind je een kaart van de Filipijnen met daarop onze reisroute voor het eiland Palawan! In twee weken backpacken door de Filipijnen maakten we een mooie rondreis door Palawan!

Kaart van de Filipijnen

Onze route door de Filipijnen was als volgt:
Manila – Puerto Princessa – Port BartonEl NidoCoron – Manila

Travel and hotel guide for the Philipines Itinerary for the Philipines

Al onze blogs over de Filipijnen

Op deze pagina vind je al onze blogs over de Filipijnen. Scroll naar onder om ze allemaal te zien of kijk hier voor de populairste blogs!

  • De ultieme backpack Palawan route voor dit prachtige eiland in de Filipijnen!

Feiten over reizen in de Filipijnen

Periode: November
Hoe lang:
2 weken
Hotels:  Blue Lagoon Inn & Suites (Puerto Princessa), Spin Designer hostel (in El Nido) en Sunz & Coron resort (in Coron). Hier vind je de leukste hotels in de Filipijnen

Vliegtickets: klik hier voor de meest actuele vliegdeals naar de Filipijnen.
Locaties: Puerto Princesa, Port Barton, El Nido, Coron, Manilla 

 

Alle blogs over de Filipijnen

Video van het eiland Palawan op de Filipijnen!

Hieronder een korte video impressie van het eiland Palawan op de Filipijnen. Wij reisden per backpack door Palawan en vonden het eiland prachtig!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites