Zwitserland

Hier vind je al mijn blogs over Zwitserland

Wauw Zwitserland, wat heb je ons positief verrast. Met je heerlijke wijnen, je prachtige landschap, uitdagende bergen en leuke mensen!

In onderstaande blogs geef ik je meer informatie over het Franstalige gedeelte van Zwitserland. Binnenkort volgen er zeker meer blogs want Zwitersland is zo een prachtig land dat we hier nog veel vaker naartoe zullen gaan! Heb je een vraag, laat het me dan zeker even weten!


Hieronder vind je al mijn blogs over Zwitersland


Waar slaap je in Zwitserland:

Tijdens onze eerste reis in Zwitserland waren we te gast bij onze vrienden Marie en Cédric, echte locals die ons op sleeptouw namen door het hele Franstalige gedeelte van het land. We verbleven in hun appartement, heerlijk een echt huis waarin we konden koken, ’s avonds spelletjes speelden en lekker de ruimte hadden om van de zon te genieten op hun balkon.

Ik vind het tijdens een vakantie heel fijn om in een echte huis te slapen! In het buitenland proberen we dan ook vaak een vakantiehuis te huren. Heb jij geen Marie en Cédric waar je logeert, neem dan eens een kijkje op de website van Interhome. Interhome* is in 1965 opgericht in Zwitserland en specialiseert zich in het aanbieden van particuliere vakantiehuizen en appartementen in Zwitserland. Het grote voordeel van Interhome is dat ze al decenia lang ervaring hebben in het verhuren van vakantiehuizen, je weet dus dat je te maken hebt met een bedrijf met ijzersterke service en Zwitserse kwaliteit!


Feiten over onze reizen door Zwitserland:

 

Periode: september
Gezelschap:
Ries en Charlotte, Marie en Cédric
Regio:
Het Franstalige gedeelte 

Locaties: Geneve, Lausanne, Gruyere, Montreux, Romainmôtier
Vliegveld: 
Geneve
Reisduur:
3 dagen

 


* Advertorial

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites