Disclaimer

Algemeen

Charlotte Plans a Trip (KVK-nummer:71620346), verleent je hierbij toegang tot www.charlotteplansatrip.com en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Charlotte Plans a Trip zijn aangeleverd. Als lezer kun je de website kosteloos gebruiken. Charlotte Plans a Trip behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van de website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

Links naar andere websites

Op Charlotte Plans a Trip zijn links naar andere websites te vinden. We proberen naar kwalitatieve websites te linken, waarvan we denken dat de inhoud accuraat is. Echter zijn we niet verantwoordelijk voor het gebruiken van deze andere websites en de inhoud die er op te vinden is. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de privacy richtlijnen van deze andere websites.

Affiliate links

Charlotte Plans a Trip werkt samen met affiliate partijen als Booking.com, Zanox en Affilinet. Het is dus mogelijk dat wanneer je een product koopt of een hotelkamer boekt via een link van een van deze partijen, we een klein percentage (commissie) van je aankoopbedrag ontvangen. De verkoopprijs blijft hetzelfde voor jou. We maken enkel gebruik van affiliate links naar producten of hotels waar we zelf achter staan en tevreden over zijn.

Disclaimer

Artikelen en foto’s op Charlotte Plans a Trip zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Charlotte Plans a Trip. De door Charlotte Plans a Trip verstrekte informatie is deels ontleend aan bronnen die betrouwbaar worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De informatie op Charlotte Plans a Trip wordt vrijwel wekelijks aangevuld en/of gewijzigd, dit soort eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Ondanks dat we dagelijks met de website bezig zijn, kunnen fouten voorkomen of kan informatie onjuist zijn. Mocht je zo’n fout constateren, horen we dit graag op [email protected] dan proberen we er zo snel mogelijk iets aan te doen.

Blogs over producten en/of services van derden

Bijna al mijn reizen betalen we zelf. Enkele keren werken we samen met een hotel of organisatie die (een deel van) mijn kosten betalen. In dat geval, zetten we dat onderaan het artikel. Als er een product wordt aangeprezen door mij, wat we opgestuurd hebben gekregen om te reviewen, laten we dat ook weten. Charlotte Plans a Trip werkt enkel samen met merken en producten waar we 100% achter staan en waarvan we de vrijheid krijgen om eerlijk over het product of dienst onze ervaringen te delen.

Hosting

Charlotte Plans a Trip wordt gehost bij SiteGround.

Heb je vragen hierover? Stuur ons dan een e-mail via [email protected]

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites