Giveaway! Charlotte Plans a Trip is 1 jaar en trakteert!

— Winactie gesloten: Gefeliciteerd Kim Vriens! Jij hebt de NOMAD backpack gewonnen!—

Hieperdepiep, hoera!! Vandaag bestaat Charlotte Plans a Trip precies één jaar! En wie jarig is, die trakteert, dus lees snel verder om te zien wat voor iets moois jij kan winnen!


Precies een jaar geleden gingen we live met de nieuwe website van Charlotte Plans a Trip! Een moment dat we vierden met vrienden, champagne en een boottochtje. Nu een jaar later is er ontzettend veel veranderd, gebeurd en is de website behoorlijk hard gegroeid. En dat vraagt natuurlijk om een feestje!Nomad backpack Amsterdam

Wie jarig is, trakteert!

We zijn zelf momenteel onderweg op onze tweede grote wereldreis, op het moment dat jij dit leest zitten we in een jeep in het noorden van Madagaskar. Achterin liggen onze gloednieuwe backpacks uit de NOMAD®Karoo lijn, de mooiste backpacks die ik ooit gezien heb! Maar naast heel mooi, zijn de rugzakken gemaakt van stevig materiaal en dat is erg belangrijk, tijdens de reizen die wij maken moet een tas echt tegen een stootje kunnen. De rugzakken zijn praktisch, hebben precies genoeg vakjes, zijn compact en komen standaard met een regencover én flightbag.

Je merkt dat de backpacks van NOMAD® ontworpen en gemaakt zijn door mensen die zelf veel liefde voor reizen hebben. We maken deel uit van de “Brand Family” van Nomad, binnenkort vertel ik in een speciaal blog wat dat precies inhoudt. Maar jij kunt hier nu al van profiteren. Naast dat wij namelijk reizen met de NOMAD® Karoo backpacks, vroeg NOMAD® ons of we het leuk zouden vinden om ook één van jullie blij te maken met een gloednieuwe backpack. En daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen!Nomad backpack Amsterdam

NOMAD® Karoo Backpack 70L.

Dus nu, ter ere van het éénjarige bestaan van Charlotte Plans a Trip, geven we een gloednieuwe NOMAD® Karoo Backpack cadeau! Het is de Karoo 70 L backpack in de kleur phantom (antreciet). De backpack komt met een geïntegreerde regencover én flightbag. Ries heeft exact dezelfde tas, maar dan in het groen. Ik heb de kleinere versie (slimfit) van 65 L in het blauw.

Hoe win jij deze backpack?

Wil jij deze backpack winnen? Simpel, het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven voor onze e-mailnotificatie (zie rechtsonder de pop-up “Volg Charlotte via e-mail”) en in een reactie onder dit blog laten weten wat voor een mooie reis je met deze backpack wil gaan maken!

Extra kans maken?

Wil je een extra grote kans maken? Volg dan NOMAD®op Instagram, volg Charlotte Plans a Trip op Instagram en laat middels een reactie én tag op de NOMAD® foto op mijn Instagram profiel weten met wie jij een reis met deze backpack wil gaan maken!


Doe mee vóór 16 juni!

Op zondag 16 juni (mits we op dat moment bereik hebben, zoniet wordt het een dagje later) maak ik bekend wie de gelukkige winnaar van de NOMAD® Karoo Backpack is. Zorg er dus voor dat je vóór 16 juni meedoet!

En dan nu, let the games begin!Nomad backpack Amsterdam


Algemene voorwaarden

Deze winactie loopt van 02-06-2019 tot 16-06-2019. Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland of België. Daarnaast moet je 16 jaar of ouder zijn om kans te maken op deze backpack. Het is niet mogelijk de backpack te ruilen.

35 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites