Giveaway! Charlotte Plans a Trip is 1 jaar en trakteert!

— Winactie gesloten: Gefeliciteerd Kim Vriens! Jij hebt de NOMAD backpack gewonnen!—

Hieperdepiep, hoera!! Vandaag bestaat Charlotte Plans a Trip precies één jaar! En wie jarig is, die trakteert, dus lees snel verder om te zien wat voor iets moois jij kan winnen!


Precies een jaar geleden gingen we live met de nieuwe website van Charlotte Plans a Trip! Een moment dat we vierden met vrienden, champagne en een boottochtje. Nu een jaar later is er ontzettend veel veranderd, gebeurd en is de website behoorlijk hard gegroeid. En dat vraagt natuurlijk om een feestje!Nomad backpack Amsterdam

Wie jarig is, trakteert!

We zijn zelf momenteel onderweg op onze tweede grote wereldreis, op het moment dat jij dit leest zitten we in een jeep in het noorden van Madagaskar. Achterin liggen onze gloednieuwe backpacks uit de NOMAD®Karoo lijn, de mooiste backpacks die ik ooit gezien heb! Maar naast heel mooi, zijn de rugzakken gemaakt van stevig materiaal en dat is erg belangrijk, tijdens de reizen die wij maken moet een tas echt tegen een stootje kunnen. De rugzakken zijn praktisch, hebben precies genoeg vakjes, zijn compact en komen standaard met een regencover én flightbag.

Je merkt dat de backpacks van NOMAD® ontworpen en gemaakt zijn door mensen die zelf veel liefde voor reizen hebben. We maken deel uit van de “Brand Family” van Nomad, binnenkort vertel ik in een speciaal blog wat dat precies inhoudt. Maar jij kunt hier nu al van profiteren. Naast dat wij namelijk reizen met de NOMAD® Karoo backpacks, vroeg NOMAD® ons of we het leuk zouden vinden om ook één van jullie blij te maken met een gloednieuwe backpack. En daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen!


Benieuwd hoe wij onze backpack vonden? Lees dit blog over het uitkiezen van een backpack!


Nomad backpack Amsterdam

NOMAD® Karoo Backpack 70L.

Dus nu, ter ere van het éénjarige bestaan van Charlotte Plans a Trip, geven we een gloednieuwe NOMAD® Karoo Backpack cadeau! Het is de Karoo 70 L backpack in de kleur phantom (antreciet). De backpack komt met een geïntegreerde regencover én flightbag. Ries heeft exact dezelfde tas, maar dan in het groen. Ik heb de kleinere versie (slimfit) van 65 L in het blauw.

Hoe win jij deze backpack?

Wil jij deze backpack winnen? Simpel, het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven voor onze e-mailnotificatie (zie rechtsonder de pop-up “Volg Charlotte via e-mail”) en in een reactie onder dit blog laten weten wat voor een mooie reis je met deze backpack wil gaan maken!

Extra kans maken?

Wil je een extra grote kans maken? Volg dan NOMAD®op Instagram, volg Charlotte Plans a Trip op Instagram en laat middels een reactie én tag op de NOMAD® foto op mijn Instagram profiel weten met wie jij een reis met deze backpack wil gaan maken!


Doe mee vóór 16 juni!

Op zondag 16 juni (mits we op dat moment bereik hebben, zoniet wordt het een dagje later) maak ik bekend wie de gelukkige winnaar van de NOMAD® Karoo Backpack is. Zorg er dus voor dat je vóór 16 juni meedoet!

En dan nu, let the games begin!Nomad backpack Amsterdam


Algemene voorwaarden

Deze winactie loopt van 02-06-2019 tot 16-06-2019. Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland of België. Daarnaast moet je 16 jaar of ouder zijn om kans te maken op deze backpack. Het is niet mogelijk de backpack te ruilen.

35 Comments

 1. by Rineke on 2 juni 2019  19:20 Beantwoorden

  Hi Charlotte & Ries,
  Natuurlijk “ding ik graag mee” naar deze fantastische backpack van Nomad! Peter en ik gaan in september een rondreis door Australië maken inclusief een deel -op mijn aandringen, dat snap je wel- per camper. Dan is een rugzak wel zo handig ivm beschikbare ruimte. Je schreef er al eens over in een vorig blog. Groetjes, Rineke

  • by Annemarijn on 15 juni 2019  20:29 Beantwoorden

   Ja, ik kan deze mooie en praktische backpack goed gebruiken. Mijn eigen backpack is aan vervanging toe. Ik heb deze ooit gekocht voor vakanties van 3 weken maar na een mooie reis van 2,5 maand door Zuid-Amerika zie ik duidelijk de gebruikerssporen.... En ik ga 3 juli weer op reis :) deze keer de andere kant op naar Azië. Ik zie dat het een gote backpack is. Voor mij geen probleem heb nu ook een heren model. Goede reis! Ik duim voor de backpack! 🤞🤞🤞🤞

 2. by lottevdw on 3 juni 2019  13:13 Beantwoorden

  Hele toffe wedstrijd seg - ik zou hier heel graag mijn vriend mee blij maken. Tijdens onze vorige backpackreis door Rusland, Mongolië en China is zijn backpack namelijk gesneuveld. Met de nieuwe tas zouden we dan dit jaar lekker naar Italië en Oostenrijk kunnen gaan en volgend jaar is het weer tijd voor een verdere bestemming. Maar wordt het Japan of Zuid-Afrika - time will tell! :-) (ingeschreven op jouw nieuwsbrief via mailadres scratchingmymap)

  • by Lotte van Dijk on 5 juni 2019  17:40 Beantwoorden

   (Char)Lotte plans a trip!

   Ik ga in september voor het eerst 5 maanden lang backpacken in Indonesië, Australië en Nieuw-Zeeland!

   Na in 2018 voor de eerste keer met een rugzak door Maleisië en Singapore gereisd te hebben, ben ik nu dus klaar voor het echte werk en daar komt een nieuwe backpack goed van pas, aangezien ik deze nog niet heb.

   Het lijkt me een eer om deze te mogen winnen en de backpack zal dan ook op vele mooie plaatjes terugkomen op mijn Instagram en Facebook.

   Fingers crossed!

   Met een reisluchtige groet,
   Lotte

   • by Cindy on 5 juni 2019  18:38 Beantwoorden

    Wat fijn om jullie wereldreis te kunnen volgen! Ik trek er steevast met 4 vriendinnen op uit voor telkens 3 weken. In januari waren we 5 chicas in Colombia en binnenkort zijn we de 5 in Vietnam. Deze rugzak zou hierbij heel goed van pas komen! Hij ziet er heel praktisch uit. En laat 16 juni dan ook nog eens mijn verjaardag zijn, . ..dat zou pas een leuk cadeau zijn, zo eentje waar je stiekem naar verlangt en die dan eens geen fout cadeau is!

 3. by Suzanne on 5 juni 2019  17:12 Beantwoorden

  Huis verkopen, banen opzeggen. Wij gaan oktober 2019 op wereldreis! We beginnen in Cuba & dalen dan af tot Argentinië. Nadien Australië en Nieuw Zeeland. Dat is nu t plan, maar kan ook zeker nog wijzigen als er nog leuke tips komen! Deze Nomad backpack zou een hele welkome getuige zijn van deze reis😄

 4. by Teuntje on 5 juni 2019  18:42 Beantwoorden

  Wij zijn op dit moment in Peru en hebben al 10 maanden reizen achter de rug. Helaas wordt het over twee maanden tijd terug naar huis te gaan. Mijn Backpack is op zijn einde, maar we willen over 6 maanden weer op reis richting zuid Afrika, deze Backpack zou meer dan goed van pas komen!

 5. by Jaimie Leenen - Swinkels on 5 juni 2019  18:42 Beantwoorden

  Super gaaf jullie reizen en nu de rondreis! Gaaf om dat mee te kunnen maken, hopelijk in de toekomst bij mij ook! Ik geniet er al van wat je loslaat op instagram, jaloersmakend!😇
  Mijn man en ik gaan in juli naar Colombia, backpacken. Voor de eerste keer backpacken, we reizen namelijk altijd met koffer. Ik ben heel benieuwd hoe dat zal gaan maar heb er erg veel zin in. 🍀

 6. by Maureen on 5 juni 2019  20:10 Beantwoorden

  Gave actie! Mijn tweelingzus en ik zijn weer begonnen met sparen voor onze 2e reis, dit keer naar zuid-amerika. Het allerliefst zou ik nu al vertrekken, helaas gaat het sparen nog wel weer even duren. We hebben al 1 backpack, maar de andere haffen wij bij onze eerste trip moeten lenen van iemand en die wil dat niet nog een keer doen. Ik zou het waanzinnig vinden de backpack te winnen, zodat onze reis weer iets dichterbij komt!!

 7. by Milan on 5 juni 2019  20:32 Beantwoorden

  Het is leuk je nieuwe leven te volgen Charlotte! Ik weet niet of ik kan opboksen tegen een wereld reis, maar ga in september anderhalf maand naar Zuid-Amerika. Het zou fijn zijn dat met een nieuwe backpack te doen i.p.v. de 40 jaar oude van mijn moeder. Veel plezier op je wereldreis! Ben benieuwd naar de verhalen!

 8. by Saskia on 5 juni 2019  21:37 Beantwoorden

  Onze dochter gaat in de zomer een aantal weken vrijwilligerswerk doen in Ghana. Ze heeft lang gespaard om bruikbare spullen te kunnen verzamelen en mee te nemen. Ze wordt daar 18 jaar. We zijn zo trots op haar en daarom vinden wij dat ze deze mooie bruikbare prijs wint. Oh ja, gefeliciteerd met het eerste jubileum! Ik vind het super leuk om je te volgen.

 9. by Hanneke on 5 juni 2019  22:05 Beantwoorden

  Hele gave winactie!
  In september vertrek ik voor ruim 3 maanden naar Tanzania, om daar stage te gaan lopen in een klein ziekenhuis in het midden van het land. Graag zou ik wat extra medische hulpmiddelen meenemen, waarbij deze backpack zeker zou kunnen helpen! Dus naast dat ik er mega blij van word als ik m win, kan ik ook de mensen in Tanzania ermee helpen!
  Ik wacht in spanning af! En lees ondertussen je leuke verhalen! Veel plezier nog met jullie wereldreis verder!

  • by Iris on 6 juni 2019  10:48 Beantwoorden

   Deze backpack zou perfect zijn voor mijn vriend. Hij reist de wereld af om op de gaafste plekken Marathons te lopen en erna met mij nog het land te verkennen. In 2020 staat Tokyo op het programma met erna een backpack reis door Japan met mij, met een rolkoffertje is dit natuurlijk niet echt handig. Plus dat we samen nog 2 maanden door Nieuw-Zeeland willen gaan reizen waarbij een backpack echt een must is!

   • by Rita Demming on 15 juni 2019  20:10 Beantwoorden

    In oktober ga ik naar Australië. En ik ben op zoek naar een fijne rugzak!!
    Mijn vorige backpak heb ik met pijn in mijn hart weggegooid. Tweede hands gekocht en na een lange reis in Zuid Amerika, was ie op!
    Dus voor Australië en volgende reizen zou deze rugzak heel fijn zijn.
    Ik ga duimen!!

 10. by Lien on 5 juni 2019  22:58 Beantwoorden

  Ik neem in september een groepje op sleeptouw in Namibië en zo'n shiny backpack zou nt mis staan hé😊

 11. by Charlotte on 7 juni 2019  23:14 Beantwoorden

  Huis staat te huur en werk opgezegd ... Spannend! Wij vertrekken in december op wereldreis richting Latijns Amerika ... Maar niet voor we deze zomer Indonesië onveilig gaan maken 😎 Ik reis steeds met een 40L backpack, maar die zal niet meer volstaan als we langer dan een maand op reis zullen gaan ... Heerlijk om licht te reizen, maar ik wil iets beter voorbereid zijn voor deze droom die eindelijk uitkomt.

 12. by Nicole ten Hulscher on 8 juni 2019  06:09 Beantwoorden

  Ik doe mee voor mijn lieve man. Twee jaar geleden reisden we een half jaar door Zuid- en Midden-Amerika. Hij met een geleende backpack. Op dit moment zijn we voor een maand in Indonesië, met een wat kleinere backpack. We zijn plannen aan het maken voor een nieuwe grote reis volgend jaar en ik zou het super tof vinden om hem alvast te kunnen verrassen met een nieuwe ruime backpack!

  Geniet van jullie reis!

  • by Martine on 9 juni 2019  08:50 Beantwoorden

   Hallo Charlotte,
   Gefeliciteerd met je jubileum!
   Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee.
   Mijn huidige backpack is eigenlijk wel aan vervanging toe. En waar deze vooral gebruikt werd voor meerdaagse hikes gaan we dit jaar voor het eerst ook echt backpacken. Een goede tas is daarbij een must lijkt me. Deze tas klinkt ideaal voor mijn reis naar Singapore en Indonesië dit jaar! En de vele reizen die hopelijk nog mogen volgen.

 13. by Timo on 9 juni 2019  12:28 Beantwoorden

  Hele leuke winactie! In Januari 2020 ga ik, na het afronden van mijn studie, voor zes maanden backpacken door Zuid-Afrika, Filipijnen, Australië, Nieuw-Zeeland en Colombia. Zo'n mooie Nomad Backpack zou een geweldig begin zijn van de voorbereidingen op deze trip :)

 14. by Sanne on 10 juni 2019  11:55 Beantwoorden

  Jaaa! Als ik die tas win gaat hij mee naar Nieuw Zeeland en Hawaï! Deze landen stonden op de planning tijdens mijn laatste reis, helaas moest ik terug naar NL omdat ik ziek werd in Indonesië. Maar ga nu alsnog! :)

 15. by Kim on 10 juni 2019  16:46 Beantwoorden

  Ah tof! Via deze weg probeer ik het ook graag! Na onze reis in januari door Guatemala en Belize ben ik weer helemaal into het backpacken en zijn we hard op zoek naar een volgende bestemming, vaak ben ik over te halen door mooie verhalen dus ik blijf ook zeker jouw blog volgen want aan de tips in Guatemala hebben we ook heel veel gehad! Ik zit nu ook heel erg weg te zwijmelen bij de Madagascar foto's 😍

 16. by Ellen Soeters on 13 juni 2019  19:01 Beantwoorden

  Wat een leuke site en winactie! Graag doe ik mee omdat ik in augustus voor het eerst in mijn eentje een verre reis ga maken. Bestemming is Indonesie waar ik door Java en Bali ga reizen. Super spannend maar zoveel zin in! Ik ga eens even op je site neuzen of er handige info en tips op staan. Een backpack heb ik nog niet en deze backpack ziet er super stoer en handig uit.

 17. by Laura on 15 juni 2019  19:20 Beantwoorden

  Ik doe graag mee! Dit najaar gaan we naar Colombia en volgend jaar 5 maanden reizen door Azië en Australië! Dus een mooie fijne backpack is dan ook zeer welkom! Fingers crossed!! :-) Ik volgde jou al op IG, maar Nomad nu ook en heb me uiteraard ook ingeschreven voor de nieuwsbrief!

 18. by Debruyne Silke on 15 juni 2019  19:28 Beantwoorden

  Super blogs, super wedstrijd! Toevallig zijn wij opzoek naar 2 backpacks ( mij vriend en ik) en kwam ik op deze toffe blog terecht. wij vertrekken in oktober naar Ecuador en Galapagos, onze eerste backpacktrip en eerste reis buiten Europa. na 5 jaar opnieuw studeren ! ik ben zeer trots en deze reis is mijn eigen beloning. Hopelijk kan ik daarnaast ook genieten van deze backpack, of mss mijn vriend omdat hij mij al die tijd door dik en dun steunde!
  👌💋🍀

 19. by Sandra on 15 juni 2019  19:44 Beantwoorden

  Wat een leuke actie en gave reis! In september vertrek ik zelf met een vriendin richting Zuid-Amerika om Peru te verkennen. De voorbereidingen zijn nu in volle gang en we hebben er heel veel zin in. Uiteraard mag een goede backpack hierbij niet ontbreken en komt deze actie perfect uit :) En in de toekomst zal hij ook nog zeker van pas gaan komen bij het reizen naar andere mooie plekken op deze wereld.

 20. by Rick on 15 juni 2019  19:45 Beantwoorden

  Leuke blog en gefeliciteerd met het 1 jarig jubileum.
  Mooie mijlpaal.

  In Oktober 2017 ben ik naar Thailand geweest.
  De backpack heeft de scooterrit naar Pai (ongeluk met scooter)en de terugvlucht niet overleefd.
  Nu in December naar de Filipijnen.
  Een mooie backpack zou wel welkom zijn.

 21. by Marjolein van Heugten on 15 juni 2019  20:09 Beantwoorden

  Deze zomer ga ik met mijn vriend op reis door Indonesië, onze eerste keer samen backpacken. Een spannend avontuur om zonder koffer te gaan. Deze backpack zou perfect zijn om de prachtige eilanden te verkennen.

 22. by Emma Kustermans on 15 juni 2019  20:14 Beantwoorden

  Oooh, heel heel graag! Niet voor mij (ik heb namelijk precies dezelfde als jou, die blauwe, en die is TOP! Kan ik zeker nog wel een paar decennia mee vooruit haha!) maar voor mijn vriend :) We gaan eind dit jaar 3,5 maand reizen door Zuid-Amerika (van Santiago in Chili naar Bogota in Colombia - voor het eerst samen, zo spannend) en hij heeft nu alleen nog een afgedragen merkloze backpack. En óók nog zonder rits aan de voorkant. Ik vraag me dus sterk af of die tas het nog zo lang gaat volhouden (gat nummer 1 is al gespot..), maar mijn vriend is enigszins koppig en vindt dat het allemaal wel meevalt. Zeker nu we hard aan het sparen zijn ;-) Zou hem dus vast enorm blij maken met een nieuwe (al gelooft 'ie dat nu zelf nog niet). En mezelf ook, want dat scheelt toch weer wat gezeur en/of naald- en draadsessies straks. En, niet geheel onbelangrijk, dan zijn we ook qua backpack gezien een uitstekende match!

 23. by Annemarijn on 15 juni 2019  20:31 Beantwoorden

  Ja ik wil graag winnen! Net een verhaaltje getypt maar zie mijn reactie niet staan...

  • by Annemarijn on 15 juni 2019  20:34 Beantwoorden

   Mijn tas is aan vervanging toe na een mooie reis door Zuid-Amerika. Ooit geïnvesteerd in een tas voor vakanties van 3 weken. Een moooe lange reis gemaakt en nu zie ik duidelijk gebruikerssporen. Begin juli weer op reis (nu naar Azië) deze mooie en praktische tas zou heel goed van pas komen. Ps heren model is voor mij geen probleem. Heb nu ook een model voor mannen. Zat mij beter dan een vrouwenmodel :D

 24. by Selma on 15 juni 2019  20:40 Beantwoorden

  Het lijkt me heel tof om deze backpack te winnen/proberen. Tot op heden verschillende tassen gehad, maar nog geen echt goede backpack gehad (slechte pasvorm of snel kapot). Met de vele reizen die op de planning staan, zou een backpack als deze een super aanwinst zijn!

 25. by Lianne on 15 juni 2019  21:03 Beantwoorden

  Hey wat een gave backpack! Ik ken Nomad idd nog van vroeger. Het is een topmerk. Toen mijn vorige backpack na vele reizen is gesneuveld ben ik overgestapt op 'n backpack trolley. Maar eigenlijk wil ik nu weer terug naar 'n backpack. Ik wil 'm meenemen naar Bhutan en daarna naar Colombia. Want dat zijn mijn volgende bestemmingen. Ben nu net terug uit Iran, ook gaaf hoor. Ik kies de vrouwenrugzak, het lijkt me echt 'n gaaf exemplaar.

 26. by Anna on 15 juni 2019  22:55 Beantwoorden

  Ja die wil ik heel erg graag winnen :)! Mijn huidige backpack is erg zwaar, en daarom ben ik nog op zoek naar een nieuwe backpack voor mijn trip naar Colombia dit najaar.

 27. by ruthclaus on 16 juni 2019  17:56 Beantwoorden

  Zou handig zijn voor mijn reis naar Canada! Laten we hopen dat ik nog net op tijd ben!

 28. by Corine on 19 juni 2019  13:46 Beantwoorden

  Hoi Charlotte, ik zie nog geen winnaar vermeld.Hoop dat ik nog mee mag doen.
  Volgend jaar gaan wij met onze hele gezien, 7 personen naar Sri Lanka. Deze backpack zou superfijn zijn om dan te kunnen gebruiken.

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites