Winactie: Nieuwe NOMAD® BACKPACK t.w.v. €159,95

—— UPDATE 20-10-2019: WINACTIE AFGELOPEN: Gefeliciteerd Chloë Aben​ met deze mooie backpack! —–

Yes, we hebben weer een hele gave winactie voor jou! We mogen namelijk een prachtige én superlicht NOMAD® Backpack van 50L ter waarde van €159,95 weggeven! Lees snel verder om meer over deze backpack te weten te komen én om te zien hoe je kans maakt op deze tas!


Hiken in Nepal: de perfecte lichtgewicht hikerugzak

Misschien kun je je nog wel herinneren dat we een paar maanden geleden bij het hoofdkantoor van NOMAD® langsgingen om met productontwerper Mathijn de perfecte backpack uit te zoeken. Mathijn vertelde ons precies waar je op moet letten tijdens de aanschaf van een nieuwe backpack en waar een backpack allemaal aan moet voldoen.The Netherlands NOMAD Backpack

Reiscomfort versus draagcomfort

Naar aanleiding van dit bezoekje namen we voor het eerste gedeelte van onze wereldreis de Karoo backpacks mee. Rugzakken die perfect pasten bij ons reisdoel: veel reiscomfort en bescherming tijdens de vele bus- en autoreizen.

Nu we aan deel twee van onze reis begonnen zijn, gingen we opnieuw langs bij NOMAD®. Ons reisdoel is namelijk voor een deel veranderd: we zijn van plan om ruim twee weken te gaan hiken in het Himalaya gebergte in Nepal. Dit betekent dat we dagenlang met onze bagage lopen en zo licht mogelijk bepakt willen zijn. Daarom is een tas met veel draagcomfort nu een betere match.

Dit keer kiezen we bij NOMAD® op kantoor dus voor de Topaz backpacks, die speciaal ontworpen zijn voor reizigers die van plan zijn veel te hiken. Ze zijn extra licht en hebben handige features die van pas komen tijdens meerdaagse wandeltochten. Ik kies de Topaz 38 liter tas, die ik ga gebruiken als daypack, maar die ruim genoeg is voor onze veertiendaagse hike. Ries gaat voor een iets groter model, namelijk de 50 liter, hij wil veel camera apparatuur meenemen.

NOMAD Topaz backpack in Istanbul

Ik heb de 38 L Topaz NOMAD® backpack, deze is kleiner dan de backpack die je kan winnen!

Lees hier trouwens het blog dat we schreven over het uitkiezen van de perfecte backpack voor jou. Hier vind je ook de precieze uitleg over reiscomfort versus draagcomfort:
Hoe kies jij de beste backpack? Uitleg + handige checklist!


WIN: een NOMAD® Topaz Slim-fit Backpack 50L.

En nu geven we, samen met NOMAD® een gloednieuwe NOMAD® Topaz Backpack cadeau! Het is de Topaz 50 L in het slim-fit model. Het slim-fit model is speciaal ontworpen voor backpackers met een smallere bouw. Dit past beter bij een vrouwenlichaam met smallere schouders en taille. Zelf heb ik zowel een normaal model als een slim-fit gepast en de slim-fit zit bij mij als vrouw echt een stuk fijner. Vooral bij mijn schouders en heupen merk ik een verschil, twee belangrijke steunpunten voor je tas. Superfijn dus dat de productontwerpers bij NOMAD® rekening houden met ons vrouwelijke lichaam!

De backpack komt met een geïntegreerde regencover én flightbag. Daarnaast is hij extra licht, perfect dus om langere stukken mee te lopen. Ook heel handig is de mogelijkheid om er een waterdrinksysteem van 3 liter in de hangen. Wij gaan een dergelijke watertas gebruiken tijdens onze Nepalreis.

Ik heb dezelfde tas maar dan in 38 liter. Ries heeft de mannelijke versie in 50 liter.

 

Hoe win jij deze backpack?

Wil jij deze backpack winnen? Simpel, het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven voor onze e-mailnotificatie (zie rechtsonder de pop-up “Volg Charlotte via e-mail”) en in een reactie onder dit blog laten weten in welk land jij wel zou willen gaan hiken met deze tas!

Extra kans maken?

Wil je een extra grote kans maken? Volg dan NOMAD® op Instagram, volg Charlotte Plans a Trip op Instagram en laat middels een reactie én tag op de NOMAD® foto op mijn Instagram profiel weten met wie jij een reis met deze backpack wil gaan maken!The Netherlands NOMAD Backpack

Doe mee vóór 20 oktober!

Op zondag 20 oktober maak ik bekend wie de gelukkige winnaar van de NOMAD® Topaz Backpack is. Zorg er dus voor dat je vóór 20 oktober meedoet!


Algemene voorwaarden

Deze winactie loopt van 05-10-2019 tot 20-10-2019. Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland of België. Daarnaast moet je 18 jaar of ouder zijn om kans te maken op deze backpack. Het is niet mogelijk de backpack te ruilen.

69 Comments

 1. by Charlotte A on 5 oktober 2019  09:59 Beantwoorden

  Ik ga in april backpacken met een vriendin in Cuba. Mijn vorige backpack heeft het zwaar te verduren gekregen in de koffer van een trotro in Uganda, een nieuwe backpack zou dus superwelkom zijn!

  • by Laura on 7 oktober 2019  11:50 Beantwoorden

   24 oktober vlieg ik naar Chili om daarna 3,5 maand rond te reizen in Zuid Amerika. De O-trek in Torres del Paine staat in ieder geval gepland. Maar dat is niet de enige hike die ik wil doen! Deze tas zou echt ideaal zijn!! :)

   • by Luca Merlijn on 13 oktober 2019  22:29 Beantwoorden

    Waauw 🤩, een hele leuke winactie! Leuk om deze blog te ontdekken. Ik ga in januari werken in een lokaal museum in Kathmandu voor mijn afstudeerstage Cultureel Erfgoed. Met deze backpack kan ik perfect hiken in de weekenden als ik vrij ben. De backpack die ik nu heb is daar te zwaar en te groot voor. Hij zou dus goed van pas komen. Heb alleen geen Instagram, maar maak alsnog graag kans!

  • by Natalia on 7 oktober 2019  18:58 Beantwoorden

   Ik ga volgend jaar een jaar door Zuid Amerika trekken! Mijn vorige rugzak is deze zomer stuk gegaan dus het zou heel handig zijn als ik geen nieuwe moet kopen!!

  • by Anna on 7 oktober 2019  21:01 Beantwoorden

   Jaa die wil ik heel graag winnen! Loop al een tijdje met een veel te zware backpack rond. Nu ga ik in november naar Afrika en wil ik van te voren eigenlijk een nieuwe backpack kopen. Maar zou helemaal leuk zijn als ik deze win!

  • by Whitley on 7 oktober 2019  23:21 Beantwoorden

   Ik neem deze backpack in januari graag mee naar Ecuador, Peru en Bolivia :)

  • by Lara Z on 9 oktober 2019  23:15 Beantwoorden

   Volgend jaar ga ik stage doen in Ghana, waarna ik nog door Afrika zal reizen! Een mooie grlte backpack zal handig zijn voor mijn spullen en de spullen die ik voor het ziekenhuis mee moet nemen!

  • by Raf on 10 oktober 2019  09:26 Beantwoorden

   Van 15 november tot 6 december in Vietnam

  • by Suzanne van Lierop on 11 oktober 2019  12:19 Beantwoorden

   Deze backpack zou ik dolgraag in Nepal willen gebruiken.

 2. by Chloë on 5 oktober 2019  10:28 Beantwoorden

  Zoals ik op Instagram al liet weten zou ik deze backpack heel graag gebruiken om de super toffe hike van de Annapurna track te doen in Nepal waar mn vriend vorig jaar heen is geweest, maar zijn droom helaas geen werkelijkheid kon maken door alle sneeuw op de paden. Tijd om deze droom dit jaar wel te realiseren en samen de uitdaging aan te gaan! Hij heeft zijn backpack en travelgear, dus nu alleen de mijne nog!

  • by Kirsten on 7 oktober 2019  11:27 Beantwoorden

   Wat een fantastische winactie én blogs! Fijn dat ik zo jullie website en instagram heb ontdekt en nieuwe inspiratie op kan doen! Ik reis het liefst alleen, met mijn backpack, ultieme vrijheid en genoeg prachtige mensen die op je pad komen. Ik heb al veel reizen gemaakt met mijn backpack, maar helaas heeft hij zijn beste tijd gehad :( Een nieuwe, frisse backpack is dan ook meer dan welkom. Zo ook weer een stap dichterbij om mijn droom te realiseren: een wereldreis. Hier heb je toch weer veel nieuwe travelgear voor nodig. Argentinië en Patagonië staan hoog op het lijstje, Cuba en Colombia ook! “I haven’t been everywhere, but it’s on my list..”

   • by Annelieke on 7 oktober 2019  22:49 Beantwoorden

    Oeh naar welk land gaat de backpack als eerste mee... Sri Lanka, Indonesië (voor de 3de keer), Argentinië, Nepal, Patagonie, Cuba.... de lijst is lang. Als ik de backpack win, mag jij mijn eerst volgende reisbestemming uitkiezen. Lijkt me een goede deal toch 😉

  • by Charlotte van de Sande on 20 oktober 2019  07:25 Beantwoorden

   Whoehoe Chloë! Je hebt gewonnen! Gefeliciteerd met deze mooie backpack! En alvast heel veel plezier in Nepal (we zitten er nu en wauw wat een prachtig land!) Stuur me even een berichtje met je adres, dan zorgen we ervoor dat de backpack z.s.m. jouw kant op komt!

 3. by Jenneke on 5 oktober 2019  15:42 Beantwoorden

  Net terug uit Indonesië (Flores, Komodo & Rinca), volgende ticket is nog niet geboekt maar de wensenlijst is groot 😉: Madagascar, Hawaii, Namibie, Brazilië, Chili...ik reis nu nog met een duffel bag maar met al deze reizen wordt het tijd voor een goede backpack.

  • by Josephine on 5 oktober 2019  18:09 Beantwoorden

   Met mijn lieve vriendinnetje Maaike een prachtige reis door Colombia maken met deze slim fit backpack is een droom!! Of met mijn vriend, in 2020 zeker weer richting Afrika en deze backpack zou een feestje zijn om mee te nemen!

  • by boschvertrekt on 6 oktober 2019  08:31 Beantwoorden

   Ik zou de rugtas meenemen naar mijn volgende bestemming. Dat is Colombia. De tas zou meegaan op 'n bootje op de Amazone, en daarna door heel Colombia. Ik laat de tas de mooiste plekjes van het land zien, en ben nog bezig de bijzonderste slaapadresjes uit te zoeken. Kortom....... De tas gaat mee op een nomadisch avontuur, een unieke beleving voor zowel de tas als voor mij! 🙏

  • by Sigrid on 7 oktober 2019  13:53 Beantwoorden

   Mijn beste vriendin en ik vertrekken midden november voor 3 weken naar Vietnam. Deze backpack zou echt wel handig zijn

 4. by Marlinda Steehouwer on 6 oktober 2019  20:08 Beantwoorden

  De volgende hike bestemming op mijn wishlist is Ijsland! Helaas is tijdens mijn vorige trip naar Bali mijn backpack kapot gescheurd dus een vervangend exemplaar is zeeeer welkom!:)

 5. by Isabeau on 7 oktober 2019  11:19 Beantwoorden

  Volgende bestemming : Colombia. Een nieuwe trekrugzak komt zeker van pas aangezien de vorige gestolen is.

 6. by Michelle on 7 oktober 2019  11:21 Beantwoorden

  Volgend jaar gaan mijn vriend en ik trouwen. Het lijkt mij een super ervaring om met ons huwelijksreis te gaan backpacken in Vietnam en zo samen alle mooie plekjes te ontdekken. En daar zou deze backpack zich uitstekend voor lenen!

 7. by Fred on 7 oktober 2019  11:29 Beantwoorden

  Volgende maand november naar Bali ben toe aan een nieuwe rugzak en zou deze graag willen gebruiken daar

  • by Marjolein on 8 oktober 2019  07:47 Beantwoorden

   Wauw wat een geweldige blogs en actie zeg!!! Ik werk in Turkije sinds een aantal jaar dus komt het er elke keer niet van.... Maar de stap is gezet ik ga in januari met mijn moeder op reis naar Vietnam van Noord naar zuid en daar past die rugzak heel goed bij!!! Ik wens iedereen veel reisplezier en hopelijk ga ik met deze mooie rugzak op pad door Vietnam!!!

 8. by Melanie on 7 oktober 2019  11:35 Beantwoorden

  Naar Peru! Staat zo énorm hoog op mijn lijstje. Hopelijk ga ik er volgend jaar september heen en dan wil ik graag deze backpack meenemen! Ik volg jou en nomad ook op instagram!

  • by Denise on 7 oktober 2019  14:30 Beantwoorden

   Hoi Charlotte,
   Begin november ga ik samen met mijn man en mijn kleine meisje van 2,5 jaar backpacken door Indonesië. Voor mijn man en mij al de zoveelste backpack trip maar voor onze kleine de 3de. Ik zie op je insta dat je volgende reis naar Sri Lanka zal zijn. Hier zijn wij vorig jaar 3,5 week met onze eigen tuktuk gaan reizen. Die kleine heeft het er nog steeds over. Zo gaaf! Hele vriendelijke mensen en een prachtig land. Staat zeker nog op de lijst om naar terug te gaan.
   Voor ons wordt het steeds belangrijker om een goede tas te hebben aangezien ook de spulletjes van onze dochter in onze tas moeten. En het draagcomfort is helemaal belangrijk. Verschikkelijke als je een tas hebt die niet lekker zit en daarnaast ook moet zorgen voor je kleintje. Zoals je al een beetje hebt kunnen lezen is mij backpack inmiddels wel toe aan vervanging. Ik hoor het graag of ik deze tas heb gewonnen aan het einde van de actie.
   Groetjes, Denise

 9. by Veerle on 7 oktober 2019  11:36 Beantwoorden

  Ik ben momenteel aan het sparen voor mijn allergrootste avontuur, Zuid Oost Azië, Australië & Nieuw Zeeland voor 1,5 tot 2 jaar. Een goede backpack is key!

  • by Charlotte van de Sande on 7 oktober 2019  19:19 Beantwoorden

   Hi Veerle, wat een gaaf vooruitzicht! Mocht je nog opzoek zijn naar inspiratie voor Nieuw-Zeeland of bepaalde delen van Zuid-Oost Azië, kijk dan zeker even op dit blog bij die bestemmingen. Onze reis door Nieuw-Zeeland was echt geweldig!! https://www.charlotteplansatrip.com/oceanie/nieuw-zeeland/ Lieve groet, Charlotte

 10. by Rosanna de Vries on 7 oktober 2019  11:44 Beantwoorden

  Onze volgende reis gaat naar Costa Rica en Panama, en deze backpack zal goed van pas komen op ons avontuur. Naast bovenstaande bestemmingen zal de backpack nog veel meer van te wereld te zien krijgen..

 11. by Iris on 7 oktober 2019  11:57 Beantwoorden

  Ik hoop na mijn rug operatie eind dit jaar eindelijk weer te kunnen gaan backpacken in midden/zuid-amerika! Anderhalf jaar geleden een geweldige reis door Peru gemaakt die helaas eindigde met een valpartij tijdens het sandboarden. Sindsdien fysiek niet in staat geweest om een backpack te dragen dus geen reizen meer kunnen maken... Herstel is eindelijk in zicht en een goeie backpack van Nomad gaat mijn toekomstige reis dan zeker weer mogelijk maken!! Guatemala als 'test' reis en het jaar erop dan toch eindelijk Patagonië!!!

  • by Charlotte van de Sande on 7 oktober 2019  19:16 Beantwoorden

   Hi Iris, gaaf dat je in Guatemala even gaat testen hoe het fysiek nu gaat! Mocht je nog inspiratie zoeken voor dit heerlijke land, we hebben er behoorlijk wat blog over geschreven: https://www.charlotteplansatrip.com/noord-amerika/guatemala/
   Veel reisplezier!

 12. by Ritchie on 7 oktober 2019  12:00 Beantwoorden

  Mijn eerstvolgende reis is naar Nepal, eind oktober vertrek ik! Dit is de eerste keer dat ik alleen een verre reis ga maken dus extra spannend. Een goede uitrusting kan dus zeker geen kwaad.

 13. by Nuala on 7 oktober 2019  12:08 Beantwoorden

  Ik ben net terug van een reis door Peru, dus mijn volgende reis is nog niet geboekt. Wel is mijn backpack aan vervanging toe na de vele hikes die wij hebben gemaakt! Dus een nieuwe backpack zou goed van pas komen :) Wellicht dat we het dit keer iets dichterbij huis houden, Ijsland bijv. staat ook al erg lang op ons lijstje of Georgië :D

 14. by Linda on 7 oktober 2019  12:21 Beantwoorden

  Ik ga met mijn 2 zoons naar Bali... Mijn twee jongens zijn 11 en 14. Dit zou daarom een hele fijne tas zijn. Ik doe graag mee aan de winactie. Ik begin vast met duimen. Groetjes Linda

  • by Charlotte van de Sande on 7 oktober 2019  19:11 Beantwoorden

   Hi Linda, wat een mooi vooruitzicht! Mocht je nog opzoek zijn naar inspiratie voor Bali, we hebben er een hoop blogs over geschreven: https://www.charlotteplansatrip.com/azie/bali/ Veel reisplezier!

 15. by Daan on 7 oktober 2019  12:24 Beantwoorden

  Ik zou heel graag deze backpack winnen voor mijn eerste grote soloreis naar Zuid-Amerika.

 16. by Carola on 7 oktober 2019  12:25 Beantwoorden

  Ik zou deze backpack heel graag meenemen naar Bolivia! Als vrouw zijnde, heb ik nog geen fijne backpack gevonden die goed past bij mijn lichaamsbouw. Ik ben dan ook erg benieuwd naar deze backpack!

 17. by Ingrid on 7 oktober 2019  12:27 Beantwoorden

  Ik vertrek half december voor 7,5 week naar Costa Rica en Nicaragua met mijn vriend. Bijna 3 jaar na onze ontmoeting op Ko Tao in Thailand tijdens onze individuele reis door Thailand en Zuid-Oost Azië.
  Hoe mooi zou het zijn als ik nu geen backpack meer hoef te lenen en een eigen backpack mee kan nemen waar ik dan de landenplaatjes op kan laten stikken!

 18. by Bente on 7 oktober 2019  12:41 Beantwoorden

  Ik ga volgend jaar naar midden-Amerika om mijn afstuderen te vieren! Mijn laatste reis deed ik met een geleende backpack van een (veel grotere, mannelijke) vriend. Deze zou daarom top zijn! Helaas heb ik geen instagram om extra kans te maken haha.

 19. by Lavinia on 7 oktober 2019  13:11 Beantwoorden

  Ik ga in januari backpacken in Guatemala en Belize.. het lijkt mij heerlijk om hiervoor deze prachtige backpack te kunnen gebruiken

  • by Charlotte van de Sande on 7 oktober 2019  19:06 Beantwoorden

   Hi Lavinia, wat een leuk vooruitzicht! Mocht je nog op zoek zijn naar tips voor Guatemala of Belize, we zijn er een jaartje geleden geweest en heb er meerdere blogs over geschreven. Hier vind je bijvoorbeeld alle blogs over Belize: https://www.charlotteplansatrip.com/noord-amerika/belize/ Veel reisplezier!

  • by Annekee on 10 oktober 2019  06:47 Beantwoorden

   Ik zou hem dolgraag meenemen op de camino. Een tocht waarbij een lichte, goed passende backpack noodzakelijk is! Deze klinkt hiervoor uitermate geschikt!!

 20. by Jay Roxanne on 7 oktober 2019  13:17 Beantwoorden

  In februari ga ik voor 3 maanden backpacken in Australië. Omdat mijn rug erg slecht is, kan ik nooit lang een backpack dragen. Ik zoek een backpack die ideaal is voor mijn rug en hoop zo dat ik pijnloos kan backpacken!

 21. by Janny Prins on 7 oktober 2019  13:26 Beantwoorden

  Ik zou super graag deze mooie backpack winnen. Wij gaan in januari voor het eerst backpacken in Azië. :) !!

 22. by Roos on 7 oktober 2019  13:35 Beantwoorden

  Ik zou deze backpack willen gebruiken voor mijn 2e solo backpack trip in de zomer. Afgelopen april t/m juli heb ik zo'n mooie reis gemaakt door Hong Kong, Maleisië, Vietnam en Indonesië! Ik ben helemaal aangestoken met het backpack virus en mijn bucketlist is alleen maar langer geworden! :) Heerlijk om weer te fantaseren over nieuwe reisbestemmingen. Voor mijn volgende reis zit ik te denken aan Sri Lanka, Filipijnen, Laos en Cambodja. Op dit moment zit ik helaas weer even in de collegebanken, maar hoop na het behalen van mijn master weer een mooie reis te gaan maken. Nog even genieten van de vrijheid, voordat het 'echte' werkende leven begint! :)

 23. by Laura de Greef on 7 oktober 2019  13:37 Beantwoorden

  Wat een toffe actie! Deze backpack lijkt me heel fijn zitten, ik zou hem gebruiken voor onze trip naar Colombia in december en/of op onze 5-maanden reis volgend jaar door Azië + Australië! Duimen maar!!

 24. by Elien on 7 oktober 2019  14:09 Beantwoorden

  Ik ga eind november, voor het eerst een reis maken door Colombia en ben nog op zoek naar backpack, dus dit zal heel goed uitkomen!!
  Gezien alle kosten die gemaakt worden, zal dit een mooie meevaller zijn en de backpack ziet er ook nog eens stoer en comfortabel uit!
  Ik hoop de backpack dan ook nog vaak te gebruiken hierna! Lets hope so! Groetjes en liefs Elien

  • by Kirsten willems on 7 oktober 2019  17:07 Beantwoorden

   We hebben dit jaar ons eerste backpacktrip er opzitten naar Indonesië bali,java,nusa,gili echt de moeite,we hebben dit enkel met handbagage gedaan, dus nu ben ik voor ons volgende trip naar peru en bolivia nog opzoek naar een rugzak,jullie zouden mij hier heel gelukkig mee maken backpack groetjes kirsten

 25. by Mirre on 7 oktober 2019  14:22 Beantwoorden

  Supergave actie! Ik ga begin november een maandje stage lopen on Suriname & daar horen natuurlijk jungle trips bij! Deze backpack zou zeer zeker van pas komen op deze reis en alle volgende. De gaafste, vetste reizen zijn natuurlijk degenen waarbij je alleen een backpack mee hebt, dus kom maar door :) Liefs!!

 26. by Bernd on 7 oktober 2019  14:47 Beantwoorden

  Deze backpack zou een perfect cadeau zijn voor mijn vriendin voor als we gaan rondtrekken in Patagonië.

  • by Yvette on 7 oktober 2019  21:44 Beantwoorden

   Binnenkort ga ik op vakantie naar israel en palestina. Ook ga ik daarna op rondreis door zuid-oost azie samen met mijn nicht. Deze backpack zou dan heel goed van pas komen!

 27. by Robert Reijnders on 7 oktober 2019  15:06 Beantwoorden

  We gaan volgend jaar met het gezin door Panana en Costa Rica trekken... Zowel ik als mijn vriendin Sandra zijn reeds voorzien maar onze zoon Nick gaat ook mee en die heeft nog een kinder rugzak en is zo onderhand toe aan een volwassen maat. Zou dit even mooi uitkomen! ;-)

 28. by Gaitry on 7 oktober 2019  20:26 Beantwoorden

  Ik zou deze kunnen gebruiken voor mijn volgende reis naar Sri Lanka.😊

 29. by Marjolein Koster on 7 oktober 2019  21:05 Beantwoorden

  Ik ben nu vaak in Bosnie voor werk, maar heb nog steeds niet echt gehiked hier. Zou dat erg graag eens willen doen, de Maglic beklimmen! En dan misschien door naar Montenegro. Zo'n mooie backpack komt dan zeker van pas <3

 30. by Tiffany Van den Bossche on 7 oktober 2019  21:31 Beantwoorden

  Volgende maand ga ik backpacken in Sri Lanka, aangezien ik niet aan mijn proefstuk toe ben heeft mijn huidige backpack al wat mankementjes. Een nieuwtje zou dus meer dan welkom zijn, ik heb immers nog grote dromen, waaronder de trektocht naar Everest Base Camp en de Inca Trail.

 31. by Sanne on 7 oktober 2019  21:40 Beantwoorden

  In december vertrek ik voor een half jaar naar Australie, Nieuw Zeeland, en Azie en momenteel ben ik volop bezig met de voorbereidingen. Hopelijk mag deze fijne backpack met me mee op avontuur 💜🏄🏼‍♀️

 32. by Regina on 7 oktober 2019  22:14 Beantwoorden

  Gaaf! Lijkt me een hele fijne backpack voor de vakantie naar Cuba waar ik begin november naar toe ga 🤩 Ik ga je ook even volgen op Instagram.

 33. by Michelle on 7 oktober 2019  22:57 Beantwoorden

  In november ga ik met en vriendinnetje een paar weken naar Sri Lanka en in januari een paar weken naar Cuba. Deze backpack zou perfect zijn voor deze rondreizen. Afgelopen jaren al een paar maanden gebackpackt in azie en een paar maanden in midden- en zuid-amerika met de backpack van mij stiefmoeder. Nu wordt het wel tijd voor mijn eigen backpack en dit is er precies een die ik zoek!! Hopen dat ik hem win! :)

 34. by Judith on 8 oktober 2019  09:04 Beantwoorden

  Een prachtige backpack!!! Die wil ik wel op mijn rug dragen als ik in November vertrek met een goede vriendin naar Cambodja en Laos. Allebei zijn we nu afgestudeerd en klaar om de wereld te ontdekken :) De tas zal in ieder geval niet op zolder liggen te verstoffen én daarnaast ook nog eens deel uitmaken van de eerste reis buiten Europa ;)

 35. by Merel on 8 oktober 2019  09:08 Beantwoorden

  Wat een mooie backpack! 3 jaar geleden ben ik in Peru geweest, en sindsdien ben ik een beetje velriefd op Zuid Amerika. De afgelopen twee jaar ben ik in Azië geweest, maar met deze tas zou ik zeker nog een keer teruggaan naar Zuid Amerika, het liefst naar Chili en Argentinië om te hiken in Patagonië!

 36. by Sanne on 8 oktober 2019  09:51 Beantwoorden

  Op het moment studeer ik in Hong Kong en ik ga in december en januari reizen in de rest van Azië, waarbij ik deze backpack super goed kan gebruiken! Tot nu toe staan Myanmar en Vietnam op de planning 😇

 37. by Monique on 8 oktober 2019  10:29 Beantwoorden

  In december ga ik mijn eerste reis maken naar Cuba samen met mijn zus. Het gaat een hele speciale reis worden, en als newbie kan ik wel een backpack gebruiken voor alle mooie herinneringen.😊

 38. by Mariska on 8 oktober 2019  10:36 Beantwoorden

  Hi Charlotte! Wat een toffe winactie!! Ik heb na mijn reis door Zuid Amerika afgelopen jaar mij backpack met pijn in mijn hart moeten weggooien.. Hij was echt op :(. Nu heb ik een nieuwe nodig voor mijn volgende reis door Scandinavie. En zoals je weet is dat al duur zat..

 39. by Laura on 8 oktober 2019  19:11 Beantwoorden

  Ik ga solo naar Peru en Argentinië! Dit ga ik doen omdat ik mezelf wil bewijzen een langere periode tevreden te kunnen zijn met mezelf! En daarnaast natuurlijk omdat ik deze mooie wereld verder wil ontdekken (hopelijk samen met deze tas). :-)

 40. by Cordier Charis on 9 oktober 2019  14:36 Beantwoorden

  ik vertrek in november naar Vietnam, ik ga daar een maandje rondtrekken en ben een klein maar dapper meisje dus deze rugzak zou perfect bij me passen 😉 fingers crossed dat hij mijn nieuwe reisgenoot wordt 🤞🍀

 41. by Melissa on 10 oktober 2019  09:20 Beantwoorden

  Oeeeh wat een leuke winactie! Afgelopen zomer ben ik voor het eerst gaan backpacken met mijn vriend in China. Toen hebben we beide een backpack geleend, omdat we van te voren niet zouden weten of het backpacken ons zou bevallen. We hebben echter het backpack virus te pakken en vinden het backpacken zo tof dat we volgende zomer 2 maanden op reis naar Indonesië willen. Nu alleen nog een goede backpack! 😍

 42. by bo hoogenraad on 10 oktober 2019  15:37 Beantwoorden

  Patagonie staat al jaren hoog op het verlanglijstje. Met deze tas komt dat helemaal goed!

 43. by Jeff on 10 oktober 2019  18:18 Beantwoorden

  Dit is precies wat mijn vriendin nodig zal hebben in onze aankomende reis door Cuba voor een maand!

 44. by Megan on 13 oktober 2019  18:55 Beantwoorden

  WAUW!! Wat een super leuke win actie! Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede nieuwe backpack. In november staat Zuid-Afrika op de planning en in december gaan we naar IJsland, en in de toekomst staan nog genoeg mooie reizen op het lijstje! Deze mooie tas zou daarom geweldig zijn😍 fingers crossed dus🤞🏼

 45. by Nelly on 26 november 2019  14:56 Beantwoorden

  Misschien Australië

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites