Winactie: Nieuwe NOMAD® BACKPACK t.w.v. €159,95

—— UPDATE 20-10-2019: WINACTIE AFGELOPEN: Gefeliciteerd Chloë Aben​ met deze mooie backpack! —–

Yes, we hebben weer een hele gave winactie voor jou! We mogen namelijk een prachtige én superlicht NOMAD® Backpack van 50L ter waarde van €159,95 weggeven! Lees snel verder om meer over deze backpack te weten te komen én om te zien hoe je kans maakt op deze tas!


Hiken in Nepal: de perfecte lichtgewicht hikerugzak

Misschien kun je je nog wel herinneren dat we een paar maanden geleden bij het hoofdkantoor van NOMAD® langsgingen om met productontwerper Mathijn de perfecte backpack uit te zoeken. Mathijn vertelde ons precies waar je op moet letten tijdens de aanschaf van een nieuwe backpack en waar een backpack allemaal aan moet voldoen.The Netherlands NOMAD Backpack

Reiscomfort versus draagcomfort

Naar aanleiding van dit bezoekje namen we voor het eerste gedeelte van onze wereldreis de Karoo backpacks mee. Rugzakken die perfect pasten bij ons reisdoel: veel reiscomfort en bescherming tijdens de vele bus- en autoreizen.

Nu we aan deel twee van onze reis begonnen zijn, gingen we opnieuw langs bij NOMAD®. Ons reisdoel is namelijk voor een deel veranderd: we zijn van plan om ruim twee weken te gaan hiken in het Himalaya gebergte in Nepal. Dit betekent dat we dagenlang met onze bagage lopen en zo licht mogelijk bepakt willen zijn. Daarom is een tas met veel draagcomfort nu een betere match.

Dit keer kiezen we bij NOMAD® op kantoor dus voor de Topaz backpacks, die speciaal ontworpen zijn voor reizigers die van plan zijn veel te hiken. Ze zijn extra licht en hebben handige features die van pas komen tijdens meerdaagse wandeltochten. Ik kies de Topaz 38 liter tas, die ik ga gebruiken als daypack, maar die ruim genoeg is voor onze veertiendaagse hike. Ries gaat voor een iets groter model, namelijk de 50 liter, hij wil veel camera apparatuur meenemen.

NOMAD Topaz backpack in Istanbul

Ik heb de 38 L Topaz NOMAD® backpack, deze is kleiner dan de backpack die je kan winnen!

Lees hier trouwens het blog dat we schreven over het uitkiezen van de perfecte backpack voor jou. Hier vind je ook de precieze uitleg over reiscomfort versus draagcomfort:
Hoe kies jij de beste backpack? Uitleg + handige checklist!


WIN: een NOMAD® Topaz Slim-fit Backpack 50L.

En nu geven we, samen met NOMAD® een gloednieuwe NOMAD® Topaz Backpack cadeau! Het is de Topaz 50 L in het slim-fit model. Het slim-fit model is speciaal ontworpen voor backpackers met een smallere bouw. Dit past beter bij een vrouwenlichaam met smallere schouders en taille. Zelf heb ik zowel een normaal model als een slim-fit gepast en de slim-fit zit bij mij als vrouw echt een stuk fijner. Vooral bij mijn schouders en heupen merk ik een verschil, twee belangrijke steunpunten voor je tas. Superfijn dus dat de productontwerpers bij NOMAD® rekening houden met ons vrouwelijke lichaam!

De backpack komt met een geïntegreerde regencover én flightbag. Daarnaast is hij extra licht, perfect dus om langere stukken mee te lopen. Ook heel handig is de mogelijkheid om er een waterdrinksysteem van 3 liter in de hangen. Wij gaan een dergelijke watertas gebruiken tijdens onze Nepalreis.

Ik heb dezelfde tas maar dan in 38 liter. Ries heeft de mannelijke versie in 50 liter.

 

Hoe win jij deze backpack?

Wil jij deze backpack winnen? Simpel, het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven voor onze e-mailnotificatie (zie rechtsonder de pop-up “Volg Charlotte via e-mail”) en in een reactie onder dit blog laten weten in welk land jij wel zou willen gaan hiken met deze tas!

Extra kans maken?

Wil je een extra grote kans maken? Volg dan NOMAD® op Instagram, volg Charlotte Plans a Trip op Instagram en laat middels een reactie én tag op de NOMAD® foto op mijn Instagram profiel weten met wie jij een reis met deze backpack wil gaan maken!The Netherlands NOMAD Backpack

Doe mee vóór 20 oktober!

Op zondag 20 oktober maak ik bekend wie de gelukkige winnaar van de NOMAD® Topaz Backpack is. Zorg er dus voor dat je vóór 20 oktober meedoet!


Algemene voorwaarden

Deze winactie loopt van 05-10-2019 tot 20-10-2019. Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland of België. Daarnaast moet je 18 jaar of ouder zijn om kans te maken op deze backpack. Het is niet mogelijk de backpack te ruilen.

69 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites