Dag Nederland: We zijn vertrokken op wereldreis!

Op het moment dat jij dit leest vliegen we ergens boven de Indische Oceaan tussen Nairobi en Antananarivo, in Madagaskar. We hebben ons appartement schoongemaakt, onze backpacks gepakt en de rest van onze spullen opgeslagen en afscheid genomen van familie en vrienden… En nu, nu zijn we op wereldreis en stiekem vind ik het behoorlijk spannend!


Sprong in het diepe

We hebben beiden geen flauw idee wat we kunnen verwachten van de landen die we gaan bezoeken. Tel daarbij op dat we alle twee onze baan op hebben gezegd, ons appartement voor de komende tien maanden is onderverhuurd en we dus echt voor een lange tijd weggaan. Een flink avontuur dus! Hier schrijf ik trouwens al over al mijn twijfels en gedachtes voorafgaand aan dit vertrek.

Jouw reistips voor de landen die wij gaan bezoeken (Madagascar, Kenia, Oeganda, Turkije, Nepal) zijn altijd meer dan welkom! Isle of Skye


10 jaar samen!

Maar naast dat het vandaag de start van onze wereldreis is, is het om een andere reden ook een hele speciale dag! Ries en ik zijn vandaag 10 jaar samen! Toch wel heel speciaal! Benieuwd naar ons verhaal, dat lees je hier.

Hierbij een stuk speciaal voor Ries:

Lieve Ries, dank voor de meest geweldige jaren ooit! Voor het zijn van mijn allerbeste vriend, mijn held en natuurlijk de liefde van mijn leven! We gaan nu een prachtige (en soms spannende) reis tegemoet, maar zolang we samen zijn, komt alles goed. Bij jou voel ik met veilig en jij bent mijn thuis, waar we ook ter wereld zijn. Ik hou van jou!


Wat kun je de komende maanden verwachten van Charlotte Plans a Trip?

Héél veel nieuwe artikelen natuurlijk! We gaan vrolijk door met het schieten van foto’s en schrijven over onze avonturen, veel te leuk om dat te laten. Naast informatieve blogs zoals mini reisgidsen, reisroutes en budgetposts, ben ik ook van plan om met regelijkmaat diary blogs te schrijven. Hierin vertel ik over de avonturen die we mee maken.

Heb jij vragen over één van de landen waar we naar toe gaan, laat het me weten, dan probeer ik het antwoord in het betreffende land te zoeken! Ook wanneer je suggesties hebt over wat je leuk vindt om te lezen (en dus meer wil zien hier), of wat je niet interessant vindt (en waar ik dus niet meer over moet schrijven), laat het me ook weten!

Op Instagram gaan we natuurlijk ook de nodige foto’s posten, volg je me daar al? Charlotte Plans a Trip

Elke dinsdag en zaterdag een nieuwe blog?

We hebben geen idee hoe de situatie onderweg gaat zijn qua internet, elektriciteit én natuurlijk tijd om te schrijven. Dit betekent dat ik ook niet weet of het me lukt om elke dinsdag en zaterdag een nieuwe blog te posten. Misschien reizen we zo rustig dat ik elke week wel drie of vier blogs kan posten, of misschien heb ik totaal geen zin om zoveel te schrijven en blijft het dus een paar weken stil. We laten het helemaal open en gaan het allemaal wel zien!

Wist je trouwens dat je een mailtje kunt krijgen, elke keer als er een nieuw blog online staat? Laat je e-mailadres achter via de functie in de hoek rechtsonder!

Tot snel! Liefs Charlotte en RiesEdinburgh Arthurs Seat

2 Comments

  1. by Rineke on 1 juni 2019  10:32 Beantwoorden

    Leuk om jullie belevenissen te lezen en met jullie mee te reizen! Van harte proficiat met jullie 10-jarig jubileum: mooie wijze om zo de liefde te vieren.

    • by Charlotte van de Sande on 1 juni 2019  10:37 Beantwoorden

      Aaah Rineke wat een leuk berichtje! Dankjewel! En helemaal mee eens, we hadden geen betere manier kunnen bedenken! Liefs, Charlotte

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites