Diary: Klaar voor vertrek!

We zijn klaar voor vertrek op wereldreis! In dit blog lees je meer over onze laatste dagen in Nederland!


Onze laatste weken in Nederland: bijna klaar voor vertrek op werelreis!

De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen en nu is het dan bijna zover, onze reis gaat beginnen. Wat een geweldige vrienden en familie hebben we! Met hen hebben we een top afscheidsfeestje gevierd. Vrienden uit heel Nederland en zelfs Parijs kwamen naar Amsterdam om met ons, onze verjaardag maar ook onze reis te vieren. We kregen mooie cadeau’s, een prachtige speech van vriendinnetje N, heel veel gezelligheid en we hebben tot in de late uren gedanst.

Daarnaast stonden deze weken in het teken van brunches, etentjes, thee-tjes. Er zijn veel spelletjes avonden geweest, er is gesport met vrienden, er waren veel borrels en ga zo maar door. Tussendoor was het op werk ook nog gezellig druk. Charlotte moest nog een event op de Dutch Design week organiseren en ook Ries heeft zijn werk goed overgedragen. De out-of-office staat aan en we zijn 4 maanden offline van werk.

Afscheidsfeestje

Afscheid van familie en vrienden!

Dit weekend hebben we ons huis volledig opgeruimd, leeggehaald en schoongemaakt en op maandag, aan het eind van de dag is de sleutel aan de huurder overgedragen. Daarna zijn we door gegaan naar Limburg. Hier spenderen we de laatste dagen veel met familie. Na al ruim vier jaar in Amsterdam te wonen, is het lekker rustgevend om terug in Limburg te zijn. Vlaai eten, borrelen en bij opa’s en oma’s langsgaan is toch echt wel fijn. Ook hebben we in Weert onze backpacks klaargemaakt, de laatste zaken geregeld zoals kaartjes voor de eerste trein in Tokyo en de laatste aankopen doen.

De afgelopen uren en ook dagen waren stiekem een stuk emotioneler dan ik had gedacht. We gaan een top tijd tegemoet, maar laten ook vier maanden lang de meest geweldige vrienden en familie achter. En dat kwam onverwacht vooral bij mij toch even binnen. Lieve vrienden en familie, schoonzusjes, oma’s en opa, vriendinnen en vrienden, collega’s, tantes, neefjes, ooms, broertjes en ook papa en mama, heel erg bedankt voor al jullie gezelligheid en liefde!

Lunch met opa en oma

We vertrekken!

We hebben zojuist ingecheck, gelunched met mijn ouders, dank daarvoor opa en oma! Daarnet door de douane en we gaan nu nog even een koffie bij Starbucks halen (vakantietraditie, dank Daan en Simone) en dadelijk is het dan eindelijk zo ver. Na ruim een jaar plannen vertrekken we straks 4 maanden op reis. De eerste bestemming? Tokyo. We kunnen ons bij Japan niets voorstellen, in onze fantasie is het een andere planeet. Dus we zijn benieuwd! We houden je op de hoogte!

Liefs, Ries en Charlotte

tagged in diary

1 Comment

  1. by IT'S BETTER TO TRY SOMMETHING ONCE THAN TO HEAR ABOUT IT A THOUSANDS TIMES on 11 november 2017  12:05 Beantwoorden

    Nog heel veel succes en vooral Fun gewenst op jullie reis.
    Fijn hoe je dat hier allemaal in beeld hebt gebracht.

    Vriendelijk Groet
    Theo Herbots

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites