Nieuwe website live!

WELKOM OP CHARLOTTE PLANS A TRIP!

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn nieuwe website: Charlotte Plans a Trip! Net zoals op mijn oude website, Travel Planners, vind je hier al mijn reiservaringen, reisroutes en persoonlijke verhalen over onze reizen. Maar nu in een nieuw jasje, wat het hopelijk voor jou nog fijner maakt om te lezen!

De afgelopen weken zijn we hard aan het werk geweest om deze website live te zetten, daarom is er laatste tijd een stuk minder content online gekomen, maar hier staat stiekem wel al een nieuw artikel: mijn reisbucketlist!

Wat is er allemaal nieuw?

Behalve de hele look & feel, is Charlotte Plans a Trip ook (deels) in het Engelstalig te lezen. Vind je dit fijner? Klik dan rechtsboven op het Engelse vlaggetje!

Verder is Charlotte Plans a Trip geschreven vanuit mij, Charlotte. Dit betekent niet, dat mijn vriend Ries, niet meer betrokken is bij deze site. Hij is nog steeds diegene die alles fotografeert en diegene die de filmpjes creëert die je ziet.

De layout is dus compleet anders, en ook de benaming van artikelen. Ben je op zoek naar allerhande reistips, hotels en fijne restaurantjes? Kijk dan eens bij mijn Reisgidsen. Een route aan het uitstippelen, dan kunnen de Routes handig zijn. Wil je alle artikelen over een land zien, kies dan het betreffende land uit de zoekbalk bij Bestemmingen.

Mijn oude artikelen vind je overigens gewoon terug op deze website, gebruik de handige zoekbalk aan de rechterkant van deze pagina.

Wat kun je de komende tijd verwachten?

In de tussentijd hebben we zeker niet stil gezeten, dus de komende tijd zullen er onder andere artikelen over de Champagnestreek, Texel, Madrid en Marokko online komen. Geïnteresseerd in een van deze plekken? Laat het me even weten, dan heb ik alvast wat leuke tips voor je!

Wil je direct op de hoogte zijn wanneer ik een nieuw artikel plaats? Voer dan in de rechterbalk je e-mailadres in. Oh en vergeet ook niet om je te abonneren op mijn Instagram!


Voor nu heel veel plezier met het gebruiken van de nieuwe site. Heb je vragen, laat het me even weten. En ik vind het altijd ontzettend leuk als je een reactie achter laat!

2 Comments

  1. by Aniek on 4 juni 2018  11:25 Beantwoorden

    Hee Charlotte, Gefeliciteerd met je nieuwe website, ziet er super mooi en professioneel uit!

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites