Diary: op Schiphol onderweg naar…

Jaaa we hebben weer een mooie trip in het vooruitzicht! As we speak, staan we in de rij bij de incheckbalie van KLM. Over een uurtje vliegen we, via Detroit én Atlanta (ja, je moet er wat voor over hebben!) naar Guatemala City! De komende drie weken maken we een rondreis door Guatemala en Belize, een heerlijk vooruitzicht!

Op naar Guatemala en Belize

Wat de route precies gaat worden, dat weten we nog niet. Dit keer steken we onze reis iets anders in. We hebben op de eerste nachten en een zeiltocht na, niets gepland en niets gereserveerd! Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat zijn. Straks, in het vliegtuig sla ik de Lonely Planet op (thanks Hugo!) en ga dan pas echt een route maken. We starten in Antigua en verder wil ik sowieso een vulkaan beklimmen en enkele Maya tempels bezoeken. In Belize is het de bedoeling dat we gaan duiken (want ik heb natuurlijk niet voor niets dat duikbrevet gehaald) en verder zijn we uitgenodigd door het zeilbedrijf Raggamuffin, om een aantal dagen mee langs onbewoonde eilanden te zeilen. Dat wordt fantastisch!

Onderweg bloggen…

Het wordt een echte backpack vakantie, waarbij we dit keer nog minimalistischer hebben proberen in te pakken! Ik ben benieuwd of we onderweg dingen gaan missen. Laptops en camera’s gaan natuurlijk wel mee en onderweg blijven we lekker doorschrijven. Misschien is er onderweg geen, of slecht internet, of zijn we wel veel te druk bezig met andere leuke dingen. Daarom kan het zo zijn dat er minder vaak een blog online komt, in plaats van de huidige twee keer per week.

Zo, ondertussen zijn we al langs de douane. Op naar de Starbucks, waar we als vast ritueel, onze reis starten met een caramel Frappuccino!


Klik hier voor al mijn blogs over Guatemala en hier voor al mijn blogs over Belize!Heb jij plekken die we echt moeten bezoeken in Guatemala of Belize? Wil je dat we schrijven over een bepaalde ervaring, of heb je goede tips? Laat het even weten via een reactie!

tagged in diary, personal

1 Comment

  1. by Inge on 20 oktober 2018  09:29 Beantwoorden

    Hoi Charlotte en Ries,
    Ik wist niet dat jullie weer op reis gaan. Ik,lees het aan het ontbijt. Leuk! Heel veel plezier, ik wens jullie veel mooie avonturen en kom gezond weer thuis.
    Liefs,
    Inge

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites