Een foto(boek) zegt meer dan duizend woorden..

Zoals je misschien al hebt meegekregen heb ik samen met Ries (mijn vriend) onlangs een prachtige reis rond de wereld gemaakt. Het was een hele speciale ervaring waarbij we de geweldige plekken bezochten, overweldigende natuur zagen en heel veel leuke mensen hebben leren kennen. Tientallen keren dacht ik, ooo dit is zo gaaf, dit gevoel, wil ik echt nooit meer vergeten. Maar zoals dat gaat, een paar dagen later met weer veel andere indrukken, was het gevoel vervlogen en kon ik me het moment al niet meer precies herinneren.


Met dit blog heb ik natuurlijk heel veel herinneringen opgeschreven. Daarnaast heb ik het geluk een vriend te hebben die het geweldig vindt om foto’s te maken. Hiermee leggen we de speciale, mooie, grappige en nare momenten dus zeker vast om zo het gevoel makkelijk terug op te kunnen roepen. Maar omdat het bladeren door een computer map met foto’s nou niet iets is wat we dagelijks doen, maken we elk jaar wel een fotoboek met foto’s van de hoogte (en soms dieptepunten) van dat jaar. Toen het bedrijf Fotofabriek ons dus vroeg of we niet een fotoboek wilden maken van onze reis om zo hun product eens te testen, hoefde ik geen twee keer na te denken! 

Fotofabriek

Fotofabriek is een relatief nieuwe speler op de Nederlandse markt. Het bedrijf heeft in een korte tijd een zeer goede reputatie op weten te bouwen. Onlangs hebben ze de Radar fotoboekenprijs gewonnen, niet verkeerd dus! 

Het maken van het fotoboek gaat gemakkelijk. Ik moest heel even wennen aan een andere layout dan het bedrijf waar ik voorheen fotoboeken gemaakt heb. Het programma is echter intuïtief en heeft een overzichtelijke indeling. Je hebt de keuze om het boek online te maken, of software te downloaden om zo je fotoboek te maken.

Wat maakt het bestellen van een fotoboek bij Fotofabriek speciaal?

Wat ik erg leuk vind is, de hele ervaring en persoonlijke touch die je bij Fotofabriek krijgt. Ik had ergens een foto verkeerd geplaatst, en een dag na de bestelling kreeg ik een e-mail van een Fotofabriek medewerker die mij hielp met het goed zetten. Mij geeft dit het gevoel dat men het heel belangrijk vindt dat je blij bent met het uiteindelijke product. Ook leuk, ik kreeg een filmpje toegestuurd waarop ik kon zien hoe mijn fotoboek werd afgedrukt en verzonden. 

Vanochtend ontving ik mijn boek, en ik kan wel zeggen dat ik er erg blij mee ben. Heerlijk om nu af en toe terug te bladeren, en me de fijne herinneringen naar boven te halen over de geweldige dingen die we gezien hebben. En tja.. bij elke fijne foto die ik zie, verlang ik weer terug naar het fulltime reizen… wanneer mogen we weer?


Deze blog is onderdeel van een samenwerking met Fotofabriek. Echter is alles hierboven voor mij waarheidsgetrouw, ik geef mijn eigen mening en ervaring weer.

tagged in reistips

Leave a reply

Your email address will not be published.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites