Turkije

Hier vind je al mijn blogs over Turkije

Van de bruisende kosmopol die Istanbul heet tot aan de eindeloze valleien en rotssculputren in Cappadocië. De stranden van Antalya, de luchtballonen van Cappadocië en de prachtige moskeeën van Istanbul, wauw wat is Turkije mooi. Om heel eerlijk te zeggen had ik (net als heel veel andere mensen) toch een bepaald beeld van Turkije (denk all inclusief resorts). Maar van dat beeld ben ik helemaal teruggekomen, Turkije is zóveel meer!

De natuur is prachtig en perfect om in te hiken! Ik ken weinig landen waar de lokale bevolking zo gastvrij, behulpzaam en aardig is. Daarnaast ben ik helemaal weg van het Turkse eten! Mezze, claypot (eten dat bereidt wordt in een aardewerken pot die bij opdienen opengebroken wordt), kebab (vegetarisch), gözleme (gevuld plat brood), simit (bagels) en natuurlijk baklava. Zelfs als vegetarier is er altijd keuze genoeg! Verder heb ik me verbaasd over hoe goed je Turkije op een budget kunt doen. Lees dus ook zeker de budgetblog die hieronder staat. Wist je trouwens dat je ook heel goed kan skiën in Turkije? Je hebt behoorlijke hoge bergen in Turkije!

Ik schreef een aantal blogs over Turkije. Blogs met praktische tips en informatie, maar ook diary blogs over onze tijd hier. Je vindt ze allemaal op deze pagina. Heb je een vraag, laat het me dan zeker even weten!

Meer over Turkije:

↣ Hoeveel budget trek je uit voor Turkije? (coming soon)
 ↣ De beste locaties om de luchtballonnen te zien in Cappadocia
Reisgids: 5 dagen in Cappadocia


Hieronder vind je al mijn blogs over Turkije


Feiten over onze reizen door Turkije:

 

Periode: oktober
Gezelschap:
Ries en Charlotte
Beste hotels:
 coming soon  

Locaties: Istanbul, Cappadocië (Göreme), Antalya
Vliegveld: 
Istanbul, Nevishir, Antalya
Reisduur:
2 weken 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites