Madagaskar

Hier vind je al mijn blogs over Madagaskar

Het drie-na-grootste eiland van de wereld kent nauwelijks toeristen, dat merk je meteen na aankomst! Je hebt het gevoel een echte ontdekkingsreiziger te zijn, off the beaten track! En dan blijkt het land ook nog eens prachtig te zijn! Het heeft alles: bounty eilanden, ruige bergen, tropisch regenwoud, heerlijk eten en ontzettend lieve mensen. Wij reisden twee maanden door dit prachtige land, we maakten twee roadtrips én reisden met het openbaar vervoer naar een echt pirateneiland. Madagaskar is een van de mooiste plekken waar ik ooit geweest ben, ik kan het jou dan ook van harte aanbevelen!

Over Madagaskar schreef ik behoorlijk wat blogs. Blogs met praktische tips en informatie, maar ook diary blogs over onze tijd hier. Al deze blogs vind je op deze pagina. Heb je een vraag, laat het me dan zeker even weten!

Meer over Madagaskar:

Hoe duur is een reis door Madagaskar?
 ↣ Reisroute voor het Noorden van Madagaskar (coming soon)
↣ Reisroute voor het Zuiden van Madakgaskar (coming soon)
 ↣ Waarom je absoluut een self drive moet doen in Madagaskar 


Hieronder vind je al mijn blogs over Madagaskar


Feiten over onze reizen door Madagaskar:

 

Periode: juni en juli
Gezelschap:
Ries en Charlotte
Fijnste Hotels:
Meva Guesthouse (Antananarivo), Olo Be lodge (Andavadoaka), Bakuba Lodge (Tulear), Villas de Vohilava (Ile Sainte-Marie), Villa Sakina (Nosy Be)  

Locaties: RN4 en RN6 naar het Noorden, RN 7 naar het Zuiden inclusief route Morondava naar Tulear, Ile Saint Marie in het Oosten
Vliegveld:
Ivato
Reisduur:
8 weken 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites
Volg Charlotte via e-mail

Voer je e-mailadres in om Charlotte Plans a Trip te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe artikelen te ontvangen.